Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Projekt Rentface ponúka atraktívne reklamné plochy na nákladných vozidlách, autobusoch, dodávkach a osobných autách. Reklamu v pohybe využívajú majitelia firiem aj agentúry. Reklama na autách je podľa odborných prieskumov veľmi efektívna propagácia.

Tlač, reklama - veľkoplošná tlač - skenovanie - kopírovanie - grafické práce - väzby diplomových a bakalárskych prác.

Inua design: - špecializácia na 3D dáta - modelovanie, vizualizácia - design predajní a interiérov - produktový dizajn - konštrukcia (CAD/CAM). Inua print: - špecializácia na 2D dáta. Grafické štúdio. Komplexná tvorba tlačovín - katalógy, prospekty, firemné brožúry, vzorkovníky, ai. Dizajn obalov.

Výroba, predaj: - detský tovar - omaľovánky pre deti - pexesa - úlohníčky - rozvrhy - diplomy - zošity - reklamné a darčekové predmety.

Stolárske práce súvisiace s výstavami Realizácia - výstavy a expozície.

Organizovanie: výstav, firemných prezentácií tlačových konferencií kongresov, valných zhromaždení odborných seminárov a školení kultúrno-spoločenských akcií spoločenských rautov a recepcií vrátane sprievodných programov Prekladateľské služby, simultánne tlmočenie a mnoho ďalšieho.

Služby: - realizácia akcie na kľúč - firemné akcie, svadby, narodeniny - výstavy a vernisáže - catering - fotografické služby

Služby: -reklama -produkcia -moderátor -komunikácia

Služby: -reklamná agentúra -organizácia eventov, párty, svadieb, osláv Požičovňa, predaj: -kostýmy -párty dekorácie

Výroba a predaj reklamných predmetov, športových suvenírov (šály, minidresy, vlajočky, čiapky, textílie s potlačou a výšivkou, puky s potlačou). Predaj športových dresov na hokej a futbal.

Výroba pečiatok, vizitiek Kopírovacie služby Tlač Laminácia Bakalárske práce

Služby: - polygrafický servis - grafické štúdio - reklamná agentúra

DTP a grafické štúdio - letáky, katalógy, plagáty, knihy a ďalšie.

Výroba, potlač: -plastové karty: -identifikačné, bonusové, členské, klubové -reklamné magnety

Reklamná agentúra - návrhy a kompletná realizácia reklamných kampaní - reklamné textílie a reklamné predmety Výroba - tlačové materiály Webdesign štúdio - návrhy logotypov a kompletného vizuálneho štýlutvorba

Dodávka, montáž - svetelné reklamné nosiče - svetelné reklamné médiá

Reklamná agentúra - grafické štúdio - webdesign.

Vývoj mobilných aplikácií a webových stránok - webdesign - SEO optimalizácia - grafické spracovanie - marketing.