Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Služby - e-mailing - call centra - sms marketing - direct mail - propagačné materiály - poradenstvo - obchodné školenia.

Digitálne reklamné nosiče - InTable moderný dotykový interaktívny stôl - AD MIRROR reklamná obrazovka a zrkadlo.

Služby: -reklama -grafické práce -webdesign -webhosting -potlač textilu

Činnosť: - tvorba značky - tvorba firemnej identity.

Výroba: -kartónové stojany -P.O.S materiály

Vonkajšia reklama - reklamné nosiče, bilboardy všetkých formátov.

Služby: -administrácia dotácií -verejné zákazky -účtovníctvo -projektové riadenie -marketing -podnikateľské zámery

Výroba tkaných a textilných etikiet, strojné vyšívanie, predaj reklamného textu, potlač textilu a rezaná grafika.

Služby: - tvorba webových stránok - tvorba e-shopov - tvorba webových aplikácií - internetový marketing - SEO optimalizácia.

Ponuka reklamných a realitných služieb, organizovanie internetových súťaží.

Služby: - návrh a realizácia firemnej prezentácie - logá - dizajn webových stránok - tlačoviny

Reklamná činnosť, výroba: - nápisy na fasády - transparenty - reklama na autá a autoplachty - reklamná tabuľa - firemné štíty - info systémy - realizácia výstav

Ekonomické poradenstvo - personálne vývoje pre firmy - organizačný manažment. Výroba, návrh samolepiaca vyrezávaná reklama.

PR agentúra pôsobí v oblasti vzťahov s verenosťou.

Koncertná, produkčná a usporiadateľská agentúra: - organizovanie koncertných vystúpení v ČR a zahraničie - produkčná činnosť - kompletné mediálne zaistenie realizovaných projektov - realizácia reklamných produktov spojených so zaisťovanými projektmi - výroba a distribúcia hudobných rozhlasových relácií.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a ...

Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Predaj DVD a blu-ray filmov, hier na konzole, grafické návrhy pre reklamu a tlač.

-Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba strojov a ...

Zaisťujeme zahraničné kongresy a sympózia, realizujeme semináre na území SR aj v strednej Európe. Vieme zaistiť podľa individuálnych požiadaviek akúkoľvek akciu na mieru.

Zaoberáme sa sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvom. Ponúkame promotérov, hostesky (databáza 3000), spoločenské akcie, prieskum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktívny marketing, eventy, road show.