Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Výroba, dodávka: - reklamné hrnčeky

Reklamné a grafické štúdio. Reklamné služby. Grafické služby Výroba, tlač: - vizitky, letáky - plachty, ceduľa - polepy automobilov - rezaná reklama - fotoluminiscenčné značenie - tričká.

Reklamná agentúra. Reklamná činnosť: -kompletný reklamný servis -grafické návrhy -katalógy, prospekty -veľkoplošné plagáty -fotopráca, tlač -distribúcia novín. Grafický návrh, výroba: -všetky druhy tlačovín -obaly -internetové stránky -logá -reklamná inzercia -interiérová a reklamná grafika -DTP štúdio -scan, sadzba, ...

Tlačiareň, grafické štúdio: -DTP* návrhy -reklamné kampane -tlačopisy, plagáty -letáky, katalógy, pohľadnice -samolepky -brožúry malonákladové -kalendáre.

Služby - webdesign - logotyp, firemné písma.

Dizajn a návrh bytových interiérov - návrh a výroba nábytku - bezpečnostné kamery, zámky, alarmy - rolety, tieniaca technika, žalúzie - návrh a montáž osvetlenia.

Prenájom flotily amerických ťahačov Freightliner s unikátnymi návesmi v podobe mobilných pódií, retro autobusu Škoda RTO 706 a nemenej nápaditého promo trpaslíka Peugeot. - prenájom kamiónov a autobusu na roadshow, street promotion, koncerty a festivaly - výroba a inštalácia interiérov na mieru - reklamné polepy

Výroba reklamy, samolepiek a grafiky. Služby: -veľkoformátová tlač a laminácia -potlač na autoplachty -bezpečnostná fólia -potlač na textil.

Grafické práce a tlač. Návrh a realizácia výšiviek a nálepiek, texty na mieru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Dizajnové štúdio - návrhy loga, grafický dizajn.

WT-servis, CZC.CZ Predaj a servis: - počítače, notebooky - tlačiarne - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminácia - skenovanie - výroba pečiatok a vizitiek.

Služby - pripojenie k internetu - webdesign - reklama a marketing - správa sietí - mobilné aplikácie.

Služby: -castingová a modelingová agentúra

Obchodná a marketingová spoločnosť - poradenstvo a podpora predaja - marketingové analýzy - prezentácia - realizácia výstav a prezentácií - politické volebné kampane a PR - ekologické poradenstvo

Činnosť: - poradenstvo v oblati public relations - poradenstvo v oblati strategickej komunikácie.

Činnosť: - služby v oblasti RTB (real-time-bidding) - predaja nevypredaného reklamného priestoru.