Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

GRAFIK na PC, 2D, 3D kreslenie a modelovanie vo vektorovej grafike, a následná animácia napr. pre video reklamy, katalógy, plagáty. UMELECKÉ SLUŽBY - maliar, výtvarník - MAĽBA NA STENU VIDEO - Fotografické práce, - svadobný fotograf - zhotovenie fotoalbumu - grafika - fotografie MEDIÁLNE SLUŽBY,

Grafické práce a tlač. Návrh a realizácia výšiviek a nálepiek, texty na mieru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Reklamné služby - veľkoformátová tlač.

Grafické návrhy propagačných materiálov, plagátov, prospektov a obalov. Sadzba novín, časopisov, katalógov, kníh, kalendárov a diárov.

Reklamná agentúra - spoločenské akcie - public relations lobbying, sponzoring - tlačové konferencie - poradenská a konzultačná činnosť - strategická, marketingová a krízová komunikácia

Kopírovanie a tlač. Tlačiarske práce, väzba diplomových prác. Výroba reklamných predmetov.

Služby - návrh a tvorba profesionálnej prezentácie - konzultácie v oblasti predaja, marketingu, presviedčania a komunikácie - školenia, workshopy a semináre.

AVITEX agency: Ubytovanie a servis pre veľtržných vystavovateľov v Brne a okolí Zaistenie: -priestor pre prezentáciu na BVV* -návrh a stavba stánkov -party servis, rauty, večierky, školenia, semináre -občerstvenie na stánok, catering, dovoz obedov -hostesky-casting, ušitie kostýmov -tlmočníčka -letenky (transfer do hotelov) -zaistenie ...

Činnosť: - LED billboardová prezentácia firiem - výroba reklamných spotov - grafické návrhy - tlač - tvorba webových stránok

Služby: - odstraňovanie a retušovanie graffiti - čistenie soklov a obkladov - odstraňovanie výlepov - servis nákladov

Reklamná činnosť, služby: - grafika, design - tlač - webdesign - preklady, tlmočenie

Reklamná agentúra - výroba a predaj pečiatok - reklamné predmety - vizitky - okenné fólie - grafické práce.

Služby - webdesign - SEO optimalizácia - aplikácia na mieru - marketing.

Výroba - fotoknihy v tvrdých doskách - osušky a deky z vlastných fotografií.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Dodávka a montáž - elektronické požiarne systémy Elektroinštalácia Grafické návrhy - DTP štúdio. Dodávka - výpočtová technika, hardvér, notebooky. Servis - výpočtová technika, hardvér, notebooky. Výroba - www stránky, správa siete.

Reklamná agentúra, dodávateľ, e-shop kompletného sortimentu reklamných a darčekových predmetov s potlačou, s využitím všetkých dostupných technológií - lasera, výšivky, razby.

Výroba a predaj čistiacich a pracích prostriedkov zn. STELA a DIRECT - pracie prášky - gély na pranie - aviváže - prostriedky na ručné umývanie riadu - prostriedky do umývačiek riadu - univerzálne umývacie prostriedky - umývacie prostriedky na podlahy - čističe škvŕn a ďalšie čistiace a umývacie prostriedky. Výroba a ...

Modelingová a produkčná agentúra STYL - módne prehliadky - fotomodeling - tlačové konferencie - prezentačné a firemné akcie.

Priemyselný design Grafické práce Realizácia a správa - firemné webové prezentácie

Spoločnosť IMAGO Zlín, spol. s r.o. Vám poskytne tieto služby: -návrhy a aplikácie reklamy, aj na fasády -vyrezávaná reklama: -firemná tabuľa -výkladné skrine -billboardy -veľkoplošná digitálna tlač -samolepiace štítky: -sieťotlač -ploter -nažehľovacia fólia -animácia.

Poradenské služby v oblasti online marketingu a firemného riadenia, PPC a Remarketingové kampane, Audit webu, Riadenie tvorby nového webu, Tvorba bannerov, Prezentácia na sociálnych sieťach, Copywriting, Email marketing kampane, Affiliate marketing, SEO optimalizácia webu, Budovanie spätných odkazov.

Služby - grafické štúdio - tlač - knihárske práce.

Potlač tričiek, potlač textilu, polep výloh, výroba reklamy, polep áut, montáže reklám, výroba banneru, veľkoplošná tlač, svetelná reklama, firemné štíty, množstevné zľavy, nízke ceny, individuálna zľava, samolepky, akcie

Výroba reklamných predmetov. Výroba, potlač, predaj, e-shop - vizitky, visačky - kancelárske potreby.