Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Vývoj, dodávka: - monitorovací nástroj Fox Monitoring.

Konštrukčné výkresy - prevádzanie papierovej dokumentácie do digitálnej podoby. Reklamné predmety - návrh reklamných predmetov. Vizualizácia - grafické spracovanie modelov a výkresov.

Služby: - web marketing - webdesign - mobilné aplikácie.

Výroba a predaj produktov z papiera a plastu na marketingovú podporu predaja.

Špecializácia na veľkoformátovú vonkajšiu reklamu. Ponúkame: - najkvalitnejšia sieť vždy osvetlených super posterov v Českej republike - individuálny prístup k vašim špecifickým požiadavkám a projektom .

Poradenstvo - internetová propagácia a marketing Webové stránky

Výroba, zhotovenie: -opis autoplachiet -potlač autoplachiet, transparentov, stanov -fóliová reklama na automobily -firemné štíty, reklamné panely, -informačné systémy -výlohy -autoreklama -nátlač, potlač a polep kapôt automobilov a motoriek -špecifické samolepky, fólie -fóliové popisky -reklamný servis -reklama rezaná ...

Vonkajšia reklama s možnosťou umiestnenia na akejkoľvek stanici v SR, poprípade do vlakových súprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámčeky vo vlakoch -železničné mosty -reklama na plášti železničných vozňových jednotiek -billboardy -bigboardy.

Činnosť reklamnej agentúry. Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Poskytovanie softvéru. Poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Poradenstvo - finančné, ekonomické. Poradenstvo podnikateľské, organizačné. Spracovanie dát. Správa sietí. Kurzy, školenia a iné vzdelávacie akcie.

Poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, informačných technológií či internetu, reklamnej činnosti a marketingu

Zaoberám sa predtlačovou tvorbou všetkých firemných tlačovín, reklamných grafík, navrhujem logá, corporate identity, grafické manuály, prezentácie a mnoho ďalšieho. Osobne pôsobím po Prahe, po dohovore celá SR.

Služby: - internetový marketing - PPC reklama - SEO - copywriting

Služby - personálny audit - projektové služby - propagácia a marketing.

Sme moderné laserové štúdio, ktoré funguje už 6 rokov. Medzi naše hlavné prednosti patrí rýchlosť vybavenia objednávok a kvalita výsledného produktu. Ďalej sme dodávateľom foriem na čokoládu.

Reklamná agentúra. Tlačové služby.

Ponúkame Vám kompletný servis v oblasti výroby a propagácie nového designu pre všetky typy produktov a obalov. Vytvorenie nového obalového designu, jeho testovanie a vytvorenie produktových materiálov podpory predaja.

Služby - správa IT, PC a serverov - internetový marketing - správa sociálnych sietí - copywriting - PPC kampane - webdesign - webhosting.

Služby: - tlačiareň - grafické návrhy - výroba tlačovín a reklamných predmetov - kniháreň

Činnosť: - prevádzka farmárskych trhov na Tylovom námestí

Dizajnové štúdio - projektová činnosť - revitalizácia a modernizácia interiérov - návrhy reklamných kampaní.

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilné aplikácie - marketing - analytika

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Zámočníctvo, nástrojárstvo -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Fotografické služby -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných ...