Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

AGENTÚRA MARKET je obchodná a reklamná spoločnosť, ktorú tvoria odborníci z oblasti manažmentu, reklamnej grafiky a designu. Spoločnosť vznikla v roku 2005 ako obchodná s českým kapitálom. Vplyvom dopytu na trhu sa spoločnosť v roku 2007 začala zaoberať tvorbou reklamnej grafiky a designu. Tvoríme len krásne a účelne. Prevádzkareň: ...

Vonkajšia reklama: - polepy vozidiel, nákladov, výkladných skríň, reklamných pútačov. Návrh, výroba, inštalácia: - rezaná grafika.

Reklamná spoločnosť - reklamné svetelné nápisy - veľkoformátová tlač - webdesignu - tlačoviny

Autobazár, výkup, predaj, sprostredkovanie predaja: -ojazdené automobily (ojazdené vozidlá). Služby: -príjem vozidiel do komisie -státie vozidiel bez provízie -sprostredkovanie úvery, pôžičky -výkup vozidiel -dovoz vozidiel z EÚ na objednávku bez zálohy -predaj aj na protiúčet -lacné autopoistenie POV, havárka, ...

Činnosť: - tvorba webových stránok - internetový marketing - billboardy.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránok, e-shopov - grafické, grafika - SEO optimalizácia. - mobilné aplikácie. Výroba aj na zákazku.

Komunikačná agentúra zaisťujúca fullservisové služby v oblasti marketingu, reklamy a mediálnej komunikácie. Sme špecialisti v online marketingu, event marketingu, v organizácii promo akcií a public relations. Naše kampane sú vždy zamerané na výsledok.

Služby: - strategické poradenstvo pre manažment - konzultácie v oblasti obchodu a marketingu

Výroba: - zvuková reklama - adaptácia zahraničných TV reklám.

Činnosť: - služby v oblasti firemnej marketingovej komunikácie - grafický branding - webdesign - online marketing.

Ponúkam sadzbu dokumentov, ich grafickú a predtlačovú prípravu. Vykonávam tvorbu elektronických formulárov.

Reklamná agentúra Športový marketing Športová agentúra Organizátor- športové akcie.

Výroba a montáž: - svetelné boxy - orientačné a informačné systémy - LED reklama aj písmená - 3D kastlové písmená a logá - neónová reklama a trubica - polepy nákladov a automobilov - opravy a servis všetkých druhov reklám.

-Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Reklamná činnosť (mimo činnosti uvedenej v prílohách I-III zák.č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní)

Reklamná agentúra: - polepy áut - výroba reklamných (svetelných) cedulí - letáky, vizitky - maľby na fasády - internetové stránky - reklamné plachty.

Služby: - produkčné štúdio - tvorba reklama, videoklipy, firemné prezentácie, film, 3D a 2D animácie - zákazkové fotografie

Fotografovanie - umelecká a reklamné fotografie Videospotystrih videa Reklamný dizajn Webdesigntvorba - www stránky - internetové aplikácie.

Grafické a DTP štúdio. Malonákladová digitálna tlač. Výroba rozhlasových spotov. Reklamná činnosť, médiá, produkcia. Reklamná výroba. Organizovanie spoločenských a kultúrnych podujatí.

Grafické práce, výroba reklamy, polepy áut, nákladov, tabúľ. Maľba reklamy na fasády písmomaliarskou technikou s využitím techniky airbrush.

Grafické práce, tvorba: - logá - vizitky - letáky

Tlačiareň. digitálna tlač, DTP a grafické spracovanie.