Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Kopírovacie centrum - farebné a čiernobiele kopírovanie. Predaj, e-shop, prenájom - kancelárska technika - tlačiarne - projektory. Grafické práce.

Služby: - rozpočtovanie a oceňovanie stavieb - grafické návrhy - tvorba webových stránok, e-shopov

Služby - webdesign - grafický design.

Už viac ako 14 rokov nájdete na slovenskom trhu internetovú firmu Smile company s.r.o. Zaoberáme sa návrhmi a realizáciou reklamných predmetov pre rôzne spoločnosti a spoločenské akcie. Sme schopní sa prispôsobiť požiadavkám zákazníka a to ako farbou, materiálom, tvarom, veľkosťou požadovaného reklamného predmetu. Na reklamné predmety ...

Internetový obchod: - reklamné darčeky zo skla - pivné pollitre, nápojové sklo - výčapné zariadenie, domáce výčapy - gastro potreby - pivné špeciality, výčapné zariadenia, domáce výčapy, pivné pollitre, nápojové sklo Dekorácia skla: - pieskovanie nápisy, firemné logá výroba - reklamné darčeky zo skla

Agentúra sa špecializuje na zabezpečovanie moderátorov a hercov pre korporátne akcie, konferencie a kretívny marketing v Českej republike.

Grafické štúdio Logotypy Grafické práce - 3D design Webdesign

Fotografické služby Ručná výroba - šperky bižutéria Reklamná činnosť - mediálne zastúpenie - poradenská a konzultačná činnosť Aranžérska činnosť Marketing E-shop - šperky bižutéria Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Kopírovacie práce Polygrafická výroba - návrhárska a dizajnérska činnosť Knihařské práce.

Kompletná realizácia reklamných materiálov. Grafické návrhy, zaistenie tlače za najlepšie ceny. Polepy áut, reklamných tabúľ, potlač plachtových bannerov. A mnoho ďalšieho, na čo si v rámci propagácie spomeniete.

Broken Mouse - prinášame riešenia, moderné a kompletné IT; webové stránky, bezpečnosť, správa sietí a servis počítačov; pobočka Jablonec nad Nisou. Poskytujeme servis počítačov a všetky výpočtové techniky, vrátane správy počítačových sietí a tvorby webov. Broken Mouse - www.broken-mouse.cz.

Služby: -tvorba komunikačných stratégií -nákup aj plánovanie mediálnych kampaní -plánovanie a zabezpečenie originálnych (netradičných) médií -produkcia

Výroba reklám. Komplexná reklama: -fóliová -veľkoplošná, billboardy -pečiatky Trodat -vizitky -tlačopisy. Potlač (čísla, mená, logá a iné): -dresy, tričká, montérky, teplákové súpravy, zástavky, vlajočky -nažehľovacia fólia SISER, logá možno aj v plnofarebnej tlači, zamatový alebo pogumovaný povrch -vykonané na ...

Služby: -P.O.P. komunikačná agentúra. Výroba: -POP reklama.

Služby - písanie textov - korektúra textov - preklady cudzích jazykov - grafika - webdesign - programovanie, správa webov.

Predaj, servis - výpočtová technika - tlačiarne a spotrebný materiál. Webdesign. Návrh firemnej grafiky.

Výroba z prírodných materiálov (lyko, slama, drevo) Sortiment: - bytové doplnky (ošatky, prestieranie) - darčekový tovar - klobúky, tašky - reklamné predmety - umelecká výroba.

Grafický dizajn - tvorba logotypov, corporate designov, firemných tlačovín, manuálov, vizitiek - grafické práce

Tónovanie autoskiel, prevleky karosérií, auto-doplnky: -samolepky -rezaná reklama -plachty (bannery).

Dodávame reklamné USB flash disky a iné USB reklamné predmety. Okrem veľkoobchodného predaja flashdiskov na USBmedia.cz Vám ponúkame aj kusový predaj USB flash diskov a iných USB darčekov na USBdarčeky.cz.