Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Výroba LED osvetlenia a LED svietidiel pre bytové družstvá, spoločenstvo vlastníkov bytových jednotiek a priemyselné objekty. Výroba svetelných reklám a ekoreklam - LED svetelné reklamy na solárnu energiu.

Grafický dizajn, 3D reklama, tlač, výroba.

Agentúra CzechTrade je národnou proexportnou organizáciou založená Ministerstvom priemyslu a obchodu s cieľom rozvíjať medzinárodný obchod a vzájomnú spoluprácu medzi českými a zahraničnými subjektmi. CzechTrade ponúka exportérom informačné a asistenčné služby, ktoré zaisťujú profesionáli v Českej republike a hlavne v zahraničných kanceláriách. ...

Reklamné štúdio: - výroba reklamy - grafické štúdio - tlač - reklamné predmety.

Služby: - webdesign - grafické práce

Výstavníctvo: - stavba a návrh veľtržných stánkov a expozícií. Reklama: - zabezpečenie komplexných služieb - multimediálna prezentácia - web design. Realizácia interiérov: - návrhy + realizácia - komplexné vybavenie interiérov, kancelárií. Zaistenie firemných a kultúrnych akcií. Referencie: - Deň otvorených dverí letiska ...

Služby: - reklama - marketing - grafické práce - tlač - polepy - reklamné a darčekové predmety - event management Prevádzkareň: Palackého 54 537 01 Chrudim

Počítačové služby Prenájom movitých vecí Reklamné a marketingové služby Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných ako základných služieb spojených s prenájmom Kúpa tovaru na ...

Reklamná agentúra: - vonkajšia reklama - bannery - billboardy - veľkoplošná tlač - rezaná reklama.

Služby: - marketing - reklamné kampane na sociálnych sieťach

Marketing - marketingové štúdie, poradenstvo - prieskumy trhu - podpora predaja - komerčné informácie - reklamné služby VÝROBA A PREDAJ: - pečiatky a pečiatkový materiál všetkého druhu Zásielková služba (možnosť distribúcie tovaru pre ďalšie firmy).

Fullservisová mediálna agentúra: - internetová, televízna, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizácia - prieskumy trhu.

Služby: - 3D animácia, vizualizácia - grafika.

Lilly production s.r.o. ponúka služby v oblasti reklamy, marketingu, public relations a produkcie. Prednosťou reklamnej agentúry Lilly production s.r.o. je predovšetkým spojenie reklamných a marketingových nástrojov s najmodernejšími a najosvedčenejšími postupmi.

Tlačová produkcia, digitálna a ofsetová tlač. Poskytujeme komplexné služby v segmente polygrafie a pridružených odboroch.

Činnosť: - IT služby - cloudové služby - pripojenie k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilné telefóny Reklamné a marketingové služby.

Realitná kancelária. Reklamná agentúra.

Produkčná agentúra - bannery - billboardy - polepy - plagáty.

Služby: - webový analytik - internetový marketing - SEO - optimalizácia

Činnosť: - výroba reklamy: - polep vozidiel - 3D logá - bannery - samolepky - potlač textilu - grafické štúdio - návrh webových stránok - prenájom reklamných plôch.

Služby - prenájom reklamných plôch - výstavba reklamných plôch - výroba a inštalácia veľkoplošných reklám, štítov - polepy a celopolepy dopravných prostriedkov.