Chcete urobiť efektívnu reklamu svojej firme? Medzi najobľúbenejšie druhy reklamy patrí reklama cez sociálne siete, spätné odkazy, reklamné bannery, reklamné billboardy, virálny marketing, PR články, mediálna reklama v tlači, televízii, novinách a v rádiu.

Reklamná agentúra: - vonkajšia reklama - bannery - billboardy - veľkoplošná tlač - rezaná reklama.

Služby: - marketing - reklamné kampane na sociálnych sieťach

Marketing - marketingové štúdie, poradenstvo - prieskumy trhu - podpora predaja - komerčné informácie - reklamné služby VÝROBA A PREDAJ: - pečiatky a pečiatkový materiál všetkého druhu Zásielková služba (možnosť distribúcie tovaru pre ďalšie firmy).

Fullservisová mediálna agentúra: - internetová, televízna, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizácia - prieskumy trhu.

Služby: - 3D animácia, vizualizácia - grafika.

Lilly production s.r.o. ponúka služby v oblasti reklamy, marketingu, public relations a produkcie. Prednosťou reklamnej agentúry Lilly production s.r.o. je predovšetkým spojenie reklamných a marketingových nástrojov s najmodernejšími a najosvedčenejšími postupmi.

Tlačová produkcia, digitálna a ofsetová tlač. Poskytujeme komplexné služby v segmente polygrafie a pridružených odboroch.

Činnosť: - IT služby - cloudové služby - pripojenie k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilné telefóny Reklamné a marketingové služby.

Realitná kancelária. Reklamná agentúra.

Produkčná agentúra - bannery - billboardy - polepy - plagáty.

Služby: - webový analytik - internetový marketing - SEO - optimalizácia

Činnosť: - výroba reklamy: - polep vozidiel - 3D logá - bannery - samolepky - potlač textilu - grafické štúdio - návrh webových stránok - prenájom reklamných plôch.

Služby - prenájom reklamných plôch - výstavba reklamných plôch - výroba a inštalácia veľkoplošných reklám, štítov - polepy a celopolepy dopravných prostriedkov.

Poradenské a konzultačné pracoviská vykonávajúce zatrieďovanie do štatistických klasifikácií (SKP, SK-CC, SK-CPA, HS/CN) pre účely stanovenia sadzieb DPH a odpisovania HIM. Vydavateľstvo, predaj: -štatistické klasifikácie a číselníky. Poradenstvo, konzultácie: -klasifikácia výrobkov, výkonov, prác, služieb.

Prenájom - veľkoplošné obrazovky Výroba - reklama na veľkoplošných obrazovkách

webové stránky pre firmy, obce, mikroregióny redakčný systém pre jednoduchú aktualizáciu webu profesionálny webdesign copywriting (písanie pútavých textov) PPC kampane (AdWords, Sklik) SEO (optimalizácia pre vyhľadávače) reporting, analýzy

Reklamná a mediálna agentúra pre spoločenské akcie.

MEDIA Tribune je agentúrou, ktorá svojim klientom poskytuje synergiu a jasne merateľnú obchodnú efektivitu. Poskytujeme okrem klasických služieb v oblasti PR a marketingu aj služby v oblasti obchodu. Náš recept tkvie v efektívnom prepojení týchto hlavných firemných oblastí, komplexnosti a previazanosti ponúkaných služieb. MEDIA Tribune ...

Prevádzka kreatívne a umelecké agentúry. Tvorba grafiky a designu.

Mediálna agentúra - distribúcia letákov - vytvorenie, tlač a doručenie reklamných tlačovín do schránky.

Činnosť: - poradenské služby v oblasti systémov riadenia, zavádzania procesných modelov, posudzovania a vyhlasovania zhody výrobkov a expertné posudzovania.

Prevádzkujeme niekoľko významných online portálov s hlavným zameraním na ženy.

Výroba, predajňa, eshop: -pečiatky. Tlačiarske práce. Reklama. Pečiatky na počkanie rezané laserom do gumy - žiadne osvitky, flashe a pod. Vám pri osobnej návšteve vyhotovíme do 15 minút