služby: -bytový architekt. Návrhy interiérov / interiéry /: -podľa zásad čínskeho učenia FENG SHUI (Každá svetová strana inak pôsobí na človeka. Poznanie týchto vplyvov nás vedie k harmonickému skladanie tvarov, farieb a materiálov. harmóniu interiéru podporuje aj využívanie teórie štyroch ročných období) -3D ** - ...

Poistenie majetku, stavebné sporenie, penzijko

Vlasové štúdio Martina Henzélyová ponúka kadernícke a holičské služby. Služby: - kaderníctvo - holičstvo. Vlasové štúdio nájdete na adrese Alšova 3341/9, Kroměříž.

Kozmetické služby: - líčenie - neinvazívna mezoterapia. Pedikúra, manikúra a modelovanie nechtov. Permanentný make-up. lepenie rias Depilácia voskom a cukrovou pastou

Centrum zdravia a krásy LADY STUDIO v Kroměříži Vám ponúka nielen kozmetické ošetrenie kvalitnými kozmetickými prípravkami, ale aj niekoľko druhov masáží. Nalíčim Vás na rôzne príležitosti. Objednajte sa a príďte kedykoľvek sa Vám to bude hodiť, vždy sa Vám prispôsobím. Kozmetické služby: -odstránenie, prevencia celulitídy -ošetrenie tváre ...

Kozmetika a masáže. Analýza pleti pri prvej návšteve. Kozmetické služby: - diagnostika pleti - starostlivosť o pleť - farbenie, laminácia, úprava obočia - farbenie rias - depilácia cukrovou pastou - chemický peeling Masáže: - kozmetické - regeneračné, aromaterapeutické - zoštíhľujúce telové ošetrenia. Kineziotaping.

Konzultačná spoločnosť zameraná na poskytovanie informácií o dovoze a vývoze z Číny.

Služby: - zariaďovanie pohrebov, partia, ponuka smútočných kvetinových väzieb - technické služby - záhradnícke práce, práce so strojmi, inštalatérske práce, elektro - predaj popolníc - správa bytov.

Centrum pre hospodársku spoluprácu s Čínou. Komplexné a špecializované služby, ktoré výrazne uľahčia obchodnú spoluprácu s Čínou. Pomáhame využiť ekonomickú príležitosť čínskeho trhu a súčasne minimalizujeme všetky typy s tým spojených rizík.

Autodoprava. Odpadové hospodárstvo - odvoz a uloženie odpadov. Stavebné práce a demolácie.

Služby: - stráženie psíkov malých a stredných plemien v domácom prostredí - venčenie psov - aj väčších plemien. Zaistené stravovanie. Psí salón.

Služby: -tónovanie autoskiel -okenná fólia -bezpečnostná fólia -karbónové fólie -reklamné polepy -ručné čistenie interiérov vozidiel -3D wrap fólie -carbonova fólia -priehľadná ochranná fólia.

Architektonická, projekčná a poradenská činnosť: -architektka mesta Kroměříž -regenerácia verejných priestranstiev -urbanistické štúdie -rekonštrukcia objektov -občianska a bytová výstavba -návrhy interiérov.

služby: MOCI a údržba nehnuteľností. - vedenie účtovníctva

Štúdio zamerané na architektúru a umelecký, interiérový dizajn. Primárne sídli v Kroměříži, ale pôsobí tiež v Brne a dostupnom okolia. Hlavným cieľom je vytvárať estetická a funkčné riešenie architektúry a úžitkových predmetov. Dokonalé prostredie je krásne a účelné, pretože je zložené z predmetov umeleckých i užitočných.

Outsourcing IT: - správa IT infraštruktúry. Servis IT. Správa počítačových sietí. Dodávky výpočtovej techniky. Predaj, e-shop: - kancelárska technika zn. Dell, Microsoft, VMware - spotrebný materiál - tlačiarne, monitory.

Veľkoobchod a maloobchod: -detské balóniky -reklamní potlače nad 1000 ks. Výroba a predaj: -hračky z gumy. Výzdoba z balónikov.

služby: - manikúra, modeláž nechtov.

Nechtové štúdio. služby: - komplexná starostlivosť o ruky a nechty - masáže rúk - francúzska manikúra - modeláže nechtov - acrygelová, gélová, porcelánová alebo permanentné - predlžovanie či spevňovanie nechtov - zdobenie nechtov - doplnenie či odstránenie modelácie.

Zdravotnícke zariadenia zamerané na poskytovanie fyzioterapeutických služieb. Centrum pre rehabilitáciu a fyzioterapiu. služby: -ošetření akútnych a chronických bolestivých stavov -vojtova reflexnej lokomócie -cvičení pre tehotné ženy -preventívny programy -doplnkové služby: -masáže reflexné -masáže klasické, rekondičné ...

Pohrebné služby. Zabezpečovanie: -smutečních obradov -květinových darov -tlač smútočného oznámenia -pohřby, kremácia.

Správa a údržba ciest Kroměřížska je obchodnou spoločnosťou. Pre zákazníkov z regiónu Zlínsky kraj je celoročne otvorený predajný sklad, kde je k predaju piesok, kamenivo, posypová soľ, mulčovacia kôra, substráty, zemina aj ďalší materiál. Predajná sklad sa nachádza v areáli firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SUS Kroměřížska je ...

Veterinárna ordinácia, veterina: -veterinární a preventívne činnosť zameraná na malé zvieratá -základné vyšetrenie, analyza krve- analyzátorom FUJIFILM -urologie, gynekológia, pôrodníctvo -stomatologie -dermatologie -gastroenterologie -ortopedie -chirurgie -ophtalmologie -onkologie -rentgenologické (digitalni rtg) a ...