Vývoj: -softvér na zákazku Webdesign a tvorba webových stránok: - vývoj redakčného systému MAGNOLIA. Zákaznícka podpora, servis a poradenstvo.

Reklamná agentúra-realizácia: -bezpečnostné požiarne a iné samolepky -orientačné a informačné systémy -svetelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označenia obchodných výkladov -pútače -štíty -sieťotlač, potlač textilu -veľkoplošná tlač -vizitky, tlačoviny -reklamné predmety -digitálna tlač -polepy áut -polepy výlohy.

Tlačiareň. Kopírovacie práce: - digitálne kopírovanie čiernobiele aj farebné až do formátu 330x630cm Plnofarebná digitálna rýchlotlač až do formátu A3 - až 150 farebných kópií za min. Ofsetová tlač: - vizitky, cenníky, brožúry, katalógy, knihy, prospekty, tlačoviny, letáky, oznámenia, hospodárske tlačivá, tlač na samolepiace etikety, ...

Slovenská pošta Hlinsko pod Hostýnom. Služby: -zasielateľstvo -obchodné balíky s dodávkou do 24 hodín v celej SR - expresná preprava -Express mail Service (EMS*) -roznos, rozvoz, roznáška, donáška: -letáky, letákové zásielky a propagačné materiály. Informácie o službách Slovenskej pošty: tel.:800104410.

Strihanie a úprava psíkov: -strihanie psov všetkých plemien -kúpanie, sušenie a vyčesávanie -kúpanie a vyčesávanie/bez strihu/ -trimovanie -strihanie pazúrikov -depilácia ušných chĺpkov -poradentstvo pri chove psíkov. Predaj: -kozmetiky, oblečkov a doplnkov.

Výroba aj predaj: zámkovej dlažby, murovacích prvkov a oporných stien vrátane pokládky aj dopravy. Prenájom priemyselných priestorov.

Inžinierska a majetkoprávna činnosť pri príprave stavieb vrátane stavieb líniových. IT služby: - licencovaná vzdialená správa serverov aj staníc - mobilné a webové aplikácie na mieru - internetová prezentácia - výstavba a údržba pc sietí - dodávateľ hardvéru.

Reklamné predmety. Predaj: -samolepky na auto, na stenu -fotomagnetky -kalendáre, fotokalendáre -ceduľky na dvere -vizitky, letáky. Rezaná reklama. Veľkonákladová veľkoplošná tlač. Polepy áut.

Služby v oblasti informačných technológií: - preventívne prehliadky počítača - vyčistenie PC od prachu, kontrola operačného systému a pevného disku vrátane výmeny chladiacej pasty - projekcia a realizácia počítačových sietí - monitoring a správa PC sietí - implementácia a integrácia operačných systémov na platformách Linux a ...

Služby: -projektovanie - projekčné a plánovacie práce: -komunikácia, kanalizácia, vodovody, obytné komplexy -rodinné domčeky, bytové domy -verejné budovy a priemyselné stavby -investorská a realitná činnosť -dizajnové štúdio na spracovanie návrhov interiérov -kopírovanie, skenovanie -technicko-ekonomické štúdie zastavaných ...

Vývoj, predaj: - ekonomický softvér pre DOS, Windows - zákazkový softvér - softvér pre internet.

Programovanie, výroba, zavádzanie softvéru pre potravinársku výrobu: -pekárne, cukrárne, spracovatelia mäsa, mäsiarstvo, údenárstvo, výrobne lahôdok -softvér na výrobu, expedíciu, sklady -softvér pre maloobchodný predaj (pokladničné systémy).

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a ...

2DR reklama - reklamná a grafická dielňa. Výroba: - reklamné pútače, billboardy, bannery, - tlačové služby - vizitky, letáky, katalógy, plagáty, - potlač textilu Webdesign, grafika a spracovanie loga.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby. -tradičná Thajská masáž -holistická aromaterapeutická masáž -lymfatická masáž -lávové kamene -Reiki.

Fotografické služby: -svadobné fotografie, svadobné albumy, fotoalbum, svadobné kniha, fotografie na DVD -profesionálne fotografovanie svadieb: -okolie Kroměříž, Zlín, Buchlovice, Bystrice pod Hostýnom, Holešov ...

Ekologické poradenstvo. Ekologický audit. Externý podnikový ekológ. Služby: - geologické prieskumy, posudky - podklady pre územné plánovanie - sanačná geológia - hydrogeologické prieskumy, posudky Skúšky tesnosti.

Masážne štúdio. Masérske služby: - lymfatické masáže, lymfatická drenáž - rekondičná masáž - regeneračné masáže.

-Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov

Pranie a čistenie Čistenie - koberce

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti -domy, byty -chaty, pozemky.

Služby: -webdesign - tvorba www stránok -grafické práce -SEO optimalizácia vyhľadávačov.

Vykonávame fixáciu, konzerváciu a balenie výrobkov do drevených obalov pre pozemnú, lodnú i leteckú dopravu.