Zber, odvoz, separácia, likvidácia: -odpad priemyselný, komunálny, tekutý. Zber, likvidácia: -odpad nebezpečný. Predaj: -nádoby na odpad-popolnice, kontajnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontajnerová preprava. Práca: -UNC* 060-terénne úpravy, zemné práce, vŕtanie dier, výkopy základov -rekultivácia -stavebné, ...

Výroba a dodávka tepelnej energie. Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja a nákupu domov, bytov, pozemkov, chát a chalúp.

Grafické práce a tlač. Návrh a realizácia výšiviek a nálepiek, texty na mieru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

Nakladanie s odpadmi Výkup farebných kovov

realitná kancelária - 55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku - viac ako 550 maklérov v oboch krajinách - denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností - svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov - celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín - nadštandardná starostlivosť o klientov - vlastné hypotekárne centrum - M&M ...

Grafické práce a tlač. Návrh a realizácia výšiviek a nálepiek, texty na mieru, tvorba webu. Služby: - web a print design - packaking - corporate identity.

WT-servis, CZC.CZ Predaj a servis: - počítače, notebooky - tlačiarne - fotoaparáty - tonery. Služby: - laminácia - skenovanie - výroba pečiatok a vizitiek.

Realitná kancelária. Prodek a prenájom nehnuteľností.

Elektromontáže, elektroinštalačné práce - montáž zabezpečovacích systémov. Outsourcing.

Vývoj webových aplikácií a realizácia internetových riešení - programovanie. Organizovanie kurzov o podnikaní.

Služby: -vývoj medicínsky softvér -konzultácia a servis k lekárskym informačným systémom

Služby: - expertná a poradenská činnosť v oblasti prevencie, ochrany a tvorby životného prostredia

Likvidácia autovrakov: - odvoz a vystavenie potvrdenia o ekologickej likvidácii pre odbor dopravy.

Reklamná a marketingová agentúra.

Fotografovanie - architektúra - mestské veduty - chmeľ a všetko okolo neho - interiéry.