Výroba, distribúcia - podstielka zo slamy pre kone, domáce a hospodárske zvieratá - granulované seno. Predaj, e-shop - krmivo - chovateľské potreby.

Návrh, vývoj, prevádzka: - webové stránky - aplikácia

Činnosť: - Klub Predškoláčik pre deti od 2 do 6 rokov

Činnosť - podlahárske práce, pokládka kobercov - čistenie kobercov.

Reklamná agentúra - výroba a dodávka reklamných a propagačných predmetov.

Činnosť: - investície a projekty v oblasti nehnuteľností a činností spojených s ich prípravou, realizáciou a následnou prevádzkou.

Služby: - sprostredkovanie pestúnky, opatrovateľky a gazdinej z Filipín

Služby: - správa sietí a informačných technológií - dodávka, inštalácia HW, SW - tvorba webových stránok

Služby: - tvorba webovej stránky, e-shopy, redakčné systémy - SEO - programovanie - grafika - správa sietí

Služby: - likvidácia, skartácia dokumenty, doklady, diskety, videokazety, CD, DVD...atď.

Manažérske poradenstvo - workshopy, koučovanie - výcvikové programy.

Vydavateľstvo Baron - pohľadnice - regionálna a detská literatúra.

Vybavenie stavebného povolenia, ohlášky stavby, kompletné vybavenie, ostatné služby, PENB, PBR, geodetické zameranie, radón. Zaistíme potrebné podklady na podanie na stavebný úrad. Podľa nového zákona od 1.1.2018 zaistíme všetko potrebné. Konzultácie zadarmo. Poradenstvo zadarmo.

DIGOSS s.r.o. je výhradne českou spoločnosťou, ktorá ponúka komplexné upratovacie služby a dodávku hygienického materiálu v Prahe a Stredočeskom kraji. Sme jedni z prvých, kto začal v Českej republike úspešne používať moderné farebné metódy upratovania.

Služby: - správa počítačov a počítačových sietí - outsourcing IT - inštalácia a konfigurácia SW a HW - internetové služby (registrácia a prevádzka domén, webhosting)

Konštrukčné a vývojové práce - 3D grafika - dizajn a konštrukcia výrobku. Výroba a lisovanie plastov.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Sme nezávislá spoločnosť a za viac ako 10 rokov pôsobenia na telekomunikačnom trhu sme sa rozvinuli v spoločnosť poskytujúcu komplexné telekomunikačné služby v regióne strednej Európy. Teraz sa sústreďujeme na dodávky, výrobu a inštaláciu telekomunikačnej techniky tej najvyššej kvality.

Služby: - kompletné poradenstvo pre bytové domy - dotácia - technické posúdenie nehnuteľností, financovanie

Ponuka viazania a konečného spracovávania kníh.

Poskytovanie colne deklaračných služieb pri dovoze a vývoze tovaru, spracovaní a odoslaní intrastatu. Ponuka daňových služieb, konzultácií a právnej podpory.

Autodoprava: - odvoz odpadových vôd, fekálií, vývoz nádrží (cisterna) - nákladná autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemné práce - zakladanie záhrad - kosenie trávnikov.

Služby: - skladovanie tovaru - skladová logistika.

Internetový obchod, e-shop: - písacie potreby - pastelky, voskovky, gumovacie perá - rysovacie potreby - milimetrový papier - zošity - výtvarné potreby - pečiatky, korálky, šablóny.