Ponúkame kompletnú správu nehnuteľnosti. Ušetrite náklady a čas, spravujte svoju nehnuteľnosť efektívne a majte všetky informácie online. Systém odbornej správy nehnuteľnosti je ucelený súbor činností, ktorý zaistí prevádzkyschopný stav Vašej nehnuteľnosti. Je určený pre firmy, obce a mestá, ktoré chcú hospodárne a cieľavedome spravovať svoj ...

Prednášková činnosť - prednášky + workschopy Diagnostika a liečba - v odbore neurológia Diagnostika a liečba - v odbore psychiatrie, gerontopsychiatrie a somnológievýskum - farmakologické štúdie, fototerapia, fytoterapia, vyšetrenie - sympatiko-parasympatický systém - fototerapia Poradenstvo - rozvoj osobnosti - ...

Služby: - fotoateliér. Predaj: - fotografické príslušenstvo.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Výroba, šitie, predaj: - pracovné odevy. - čalúnené sedacie súpravy. Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Skládku odpadov v katastri obce Uhy. Likvidácia, spracovanie: - komunálnych a priemyselných odpadov.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľností.

Návrhy, tvorba: - internetové prezentácie, webové stránky - redakčné systémy - katalógy na mieru - e-shopy. Služby: - optimalizácia pre vyhľadávače SEO. - propagácia na internete. Grafické návrhy, realizácia, výroba: - tlačoviny vo veľkých objemoch - letáky - plachty - katalógy - jedálničky - logotypy - reklamné značky.

Prenájom: - nehnuteľnosti: - byty - nebytové priestory. Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní.

Všetky stavebné práce. Realizácia, výstavba. - pozemné a inžinierske stavby. Prenájom: - vlastné nehnuteľnosti.

Inžinierska činnosť vo výstavbe. Projektová činnosť vo výstavbe. Stavebná firma. Výstavba, rekonštrukcia, odstraňovanie stavieb.

Sprostredkovanie obchodu. Bazár. Zastavárenská činnosť, maloobchod s použitým tovarom.

Logistické služby. Skladovanie. Veľkoobchod, predaj: - sortiment papierenského tovaru pre kancelárie, obchody, školy aj domovy. Výkup a predaj papiera. Spracovanie remitendy.

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom priemyselného areálu Theodor: - haly s portálovými žeriavmi - kancelárie, kancelárske priestory. Služby. - stráženie areálu. Developerská spoločnosť. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Revitalizácia, modernizácia, rekonštrukcia: - budovy priemyselného areálu.

Pracovná agentúra. Personálna agentúra. Sprostredkovanie - ponuky práce, pracovné miesta v obore obrábačstvo, murárstvo pre nezamestananých.

Výkup, spracovanie: - kovových odpadov - šrotových elektromotorov.

Architektonická kancelária: – projektová a inžinierska činnosť.

Audit kvality práce Poradenstvo v oblasti riadenia kvality služieb v marketingu

Ponúkame: - zneškodnenie odpadu na skládkach - likvidáciu odpadu - prevádzka skládok nebezpečných odpadov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie