Poskytujeme upratovacie služby pre domácnosti, kancelárie a ďalšie nebytové priestory. Profesionálne upratovanie sme ochotní prispôsobovať zákazníkovo potrebám a mimo upratovania ponúkame tiež služby doplnkové, ako umývanie okien alebo žehlenie.

Individuálne a párové poradenstvo - psychoterapia.

Webové štúdio, ktoré sa špecializuje na tvorbu internetových obchodov na mieru pre malé a stredné podniky.

Poskytovanie kompletného poradenstvo v oblasti verejného obstarávania pre zadávateľa i uchádzačov. Jedná sa o kompletnú agendu obstarávacích a výberových konaní, agendy námietok, spracovanie interných predpisov. Pre uchádzačov spoločnosť zabezpečuje kompletnú prípravu ponuky do verejného obstarávania, vrátane agendy námietok. Spoločnosť ponúka aj ...

Tvoríme profesionálne moderné webové stránky a e-shopy. Webdesign, webstránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. ponúka sofistikovaný systém Re-visio pre cloudovú evidenciu revízií, zariadení alebo technológií. Evidencia revízií, energetický manažment, kompletný online správa nehnuteľností a ich technologického vybavenia na jednom mieste na dosah ruky.

V prípade potreby vývoja aplikácie, či už webové alebo mobilné pre systém Android alebo iOS. Okrem toho sa tiež zaoberáme marketingom, copywriting, programovaním všetkého druhu, grafikou a webovými stránkami.

Sme tím skúsených a kreatívnych internetových špecialistov.

Favi.cz je vyhľadávač nábytku, dekorácií a inšpiráciou. Združuje ponuku overených slovenských kamenných obchodov aj e-shopov.

Rekvalifikačné a školiacu činnosť v oblasti zdravého životného štýlu, psychologické poradenstvo, psychoterapia a koučing.

Hľadáte lacné parkovanie pri letisko Praha? Strácate prehľad o cenách všetkých strážených parkovísk? Vyskúšajte náš porovnávač cien parkovísk pri letisku Václava Havla, ktorý funguje zároveň aj ako booking. Zoradiť parkovisko možno podľa cien, ale aj podľa hodnotenia.

služby - modeláž nechtov - kozmetického ošetrenia - predlžovanie rias - kavitácia (liposukcia) ultrazvukom - pedikúra.

Spoločnosť BLUE OCEAN Management podniká v obore predaja tovaru a služieb. Prostredníctvom nášho vzdelávacieho a tréningového programu pomáhame cieľavedomým ľuďom stať sa excelentnými obchodníkmi a následne výnimočnými vedúcimi. Pre našich obchodných partnerov zabezpečujeme etický predaj tovaru a služieb koncovým zákazníkom.

ADSTEP MEDIA, agentúra zameraná na digitálny marketing, online reklamy a hlavne pomoc firmám a jednotlivcom v ich individuálnych potrebách. Vytvárame komplexné a multi-kanálové propagácie, kampane, a na mieru tvorenú stratégií zvyšujeme povedomie o značke u potencionálnych zákazníkov našich klientov. Náš cieľ je jednoduchý - uľahčiť spoločnostiam ...

SEO služby - profesionálna optimalizácia webov pre vyhľadávače, internetový marketing a linkbuilding. Nech už je váš projekt akéhokoľvek charakteru, dokážeme ho presadiť tak, aby ho vyhľadávače radili na prednej pozíciu. Nastavíme a zrýchlime váš web, privedieme vám nových zákazníkov a tým zvýšime vaše zisky.

Krízový Management- riešenia a prevencie krízových situácií v podnikaní Odkúpenie zadlžených firiem. Likvidácia firiem. Krízové poradenstvo. Daňová optimalizácia. Odkúpenie záväzkov dlžníka od veriteľov. Reštrukturalizácia záväzkov. Vymáhanie pohľadávok. Ochrana pred nepriateľským prevzatím. Riešenie neštandardných situácií v podnikaní. Mimosúdne ...

Sme špecialisti na čistenie kanalizácií a ďalších potrubných systémov. S pomocou sacieho bagra tiež vykonávame sania, transport a vyfukovanie mokrých aj suchých materiálov.

Poskytujem odbornú pomoc formou psychologického poradenstva a psychoterapie. Zameriavam sa na riešení psychických problémov, ktoré sa rozvinuli v reakcii na náročné životné udalosti, osobné či vzťahové krízy. Vo svojom prístupe uplatňujem princípy analytickej psychológie, metódu EMDR a hypnoterapii.

Sme konzultačná firma pôsobiaca v oblasti marketingu a manažmentu. Zameriavame sa na nevšedná riešenie a inovatívne reklamné kampane. Pomáhame našim klientom naštartovať rast a zvýšiť prevádzkový zisk.

V našom centre je herňa pre deti od narodenia do cca 7-mich rokov, využiť môžete stráženie profesionálnu tety za veľmi priaznivé ceny. Pripravili sme pre vás mnoho záujmových krúžkov a aktivít napríklad: angličtina pre deti i dospelých, cvičenie mamičiek s deťmi, prednášky o výžive, tanečné a pohybový krúžok a tvorivé dielničky. Sprostredkujeme ...

Nonstop parkovanie v Prahe dlhodobé i krátkodobé prenájmy parkovacích státí v areáli s non-stop obsluhou služobným psom a online kamerovým systémom.

Autozastavárna a záložňa Dozastavy.cz poskytuje pôžičky peňazí oproti zástave automobilu, nehnuteľností a luxusných hodiniek. Autozastavárna berie do zástavy všetky automobily a motocykle.

Ponúkame služby: administratívne riadenie, účtovníctvo svoj, softvérové riešenie, SVJ, daňové priznania, podvojné účtovníctvo, zhromaždenie vlastníkov, spoločný zástupca, preberací protokol jednotky, zastupovanie na zhromaždení, predseda výboru, fond opráv, odmeny členov výboru, výbor SVJ, spoločenstvá vlastníkov.