Tvorba fotorealistických vizualizácií exteriérov i interiérov stavieb, urbanistických celkov i líniových stavieb a mostov.

Relaxačné štúdio: - kozmetika - masáže - terapia - harmonizácie čakier, kraniosakrálna ošetrenie, energetické ošetrenie.

-Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Provozování telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Výroba, obchod a ...

služby: -Komplexné reklama, reklamné kampane -mediální reklama "na kľúč" -billboardy -plošné a svetelné reklamy -firemní štíty -Reklama na automobily -plošné inzeráty -reklamní fotografie -reklamní predmety. Prenájom-reklamné plochy: -City light reklama na autobusy MAD reklama na stĺpoch verejného osvetlenie distribúcia: -letáky, ...

Realitná kancelária špecializujúca sa na prenájmy a predaja nehnuteľností v úzkom centre Prahy.

služby: - zabezpečenie prostredie a zázemie pre natáčanie filmu, reklamného spotu alebo fotografovanie - prenájom párty stanov, svetiel, kúrenie, klimatizáciou, stolov, lavičiek či dodávok.

služby: - poradenstvo v oblasti krízového riadenia, kvality a bezpečnosti potravín

služby: - poradenstvo a tvorba systémov kvality podľa noriem STN EN ISO 9001 a 14001

služby: - servis výpočtovej techniky - správa počítačových sietí - správa kamerových systémov - návrh a výroba rezaných samolepiek pre polepy áut, výkladov obchodov alebo podľa priania zákazníka.

Zaoberáme sa dodávkami softvérových riešení na kľúč. Vytvárame aplikácie do nepretržitých 24/7 dispečerských prevádzok.

Preklady a tlmočenie z nemeckého a anglického jazyka do slovenčiny. Špecializácia na technické preklady z nemčiny a technické preklady z angličtiny.

Návrh a realizácia interiéru pre jednotlivé kancelárie alebo ucelenej prevádzky administratívnych budov, bánk, poisťovní, hotelov, reprezentačných priestorov, predajní a pod. Dodávka kancelárskeho nábytku.

Produkčná a postprodukčné spoločnosť zaisťujúca kompletný servis vo filmovej, televíznej a hudobnej oblasti.

Nákup a predaj nehnuteľností. Odhady cien nehnuteľností.

Agentúra Fajma - knižné vydavateľstvo: - nakladateľstvo - editačné, korektorské a redakčnej práce - predtlačová príprava - tlačové zákazky na kľúč - služba autorom vydávajúcim vlastným nákladom.

Marketingová agentúra: - event management - podpora predaja - skladovanie a logistika promo materiálov - vývoj a spravovanie vernostných programov - prezentačné a inštruktážne videá.

Spoločnosť Zaoberá sa reklamou pre slovenské potravinárske výrobcov, propagáciou a popularizáciou českej gastronómie okrem iného aj formou zabezpečovaní "Dní českej kuchyne" v rámci oficiálnej propagácie Českej republiky po celom svete.

Služby hodinového manžela: - kompletné montáže nábytku všetkých výrobcov - montáž garníž, zavesenie záclon - drobné opravy nábytku - menšie stavebné úpravy - vŕtanie dier do panelov i do dlaždičiek - elektrikárske opravy - výmeny zásuviek, vypínačov či žiaroviek - montáž svetiel -instalatérské práce - upchaté odpady, oprava vodovodných ...

Montáž, demontáž, prenájom, prípadne technické zabezpečenie mobilných konštrukcií: - tribúny - pódia - hľadisko - lešenie - lavičky - veže - ďalšie stavby pre rôzne akcie a udalosti.

Spracovanie grafických a multimediálnych projektov. Tvorba www stránok.

fotografické služby - zameranie na reklamné a propagačné služby

marketing: - pracujeme s informáciami v zdravotníctve a súvisiacich odboroch - sme špecialisti na komunikáciu s verejnosťou aj odborníkmi.

IPPA - Inštitút psychologické a personálne analýzy sa zameriava na personálne psychologické poradenstvo. Našou hlavnou činnosťou je výber a vyhľadávanie vhodných pracovníkov, ďalej zabezpečujeme ich rozvoj a podporu v pracovné a osobné živote. Ponúkame poradenstvo v oblasti psychológie práce a organizácie, individuálne alebo skupinový koučing, ...