Ponúkame účinné odstránenie a prevenciu celulitídy.

Bezpečnostná agentúra Awen Professional Guards zaisťuje s vysokou profesionalitou ochranu osôb a ostrahu objektov, či už priemyselných, tak aj menších súkromných, zaisťuje ostrahu v nočných kluboch, kabaretoch a kasínach.

Spoločnosť TSR Czech Republic s r.o. je jednou z popredných firiem v Českej republike vykonávajúcich: - výkup železa - výkup farebných kovov - spracovanie a predaj kovového šrotu hutím a zlievárňam doma aj v zahraničí. Výrobným firmám s výskytom kovového odpadu ponúkame zber a odvoz vo vlastných kontajneroch.

Služby: - grafické štúdio: - návrhy logotypu - vizuálny štýl firemných tlačovín - obalová grafika - fotografické služby. - webové štúdio: - webdesign - riešenie eshopov - optimalizácia stránok pre vyhľadávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamné kampane - produkčné služby: - polepy ...

kaviareň -cateringové služby -kadernícke a kozmetické štúdio

Ponuka bankového a leasingového financovania. Realitná a investičná činnosť v Českej republike i zahraničí.

Inštalácia počítačových sietí. Návrh a realizácia počítačových sietí. Počítačová pohotovosť -správa počítačov a počítačových sietí. Predaj: -počítače podľa priania zákazníka.

Sme špecialistami na ofsetovú, digitálnu a veľkoformátovú tlač. Okrem tlače ponúkame aj polepy áut a nákladov, grafické práce a výrobu webových stránok.

Ponuka služieb v oblasti reklamy. Organizácia výstav a veľtrhov. Výroba prezentácií, polygrafických materiálov a darčekových predmetov.

NEWTON Media, a.s. je najväčšou nadnárodnou stredoeurópskou spoločnosťou monitorujúcou mediálny trh.

Potrebujete psychiatrickú pomoc? Špecializáciou našej ordinácie je psychiatria. Vykonávame preventívne prehliadky, poskytujeme liečebnú starostlivosť. V prípade potreby zaistíme odborné vyšetrenia. Momentálne nie sme zmluvný partner s VZP, jej pacientov ošetríme za hotovostnú platbu.

Špecializujeme sa na výkonnostný marketing a efektívne zvyšovanie predaja. Vytvárame úspešné riešenia, ktoré pomáhajú predávať a uľahčujú komunikáciu s vašimi zákazníkmi.

Sme firma zaoberajúca sa medzinárodnou dopravou a zasielateľstvom. Svojim zákazníkom poskytujeme komplexné služby v oblasti medzinárodnej i tuzemskej dopravy tovaru. Zabezpečujeme služby colnej deklarácie a colného konania pre zmluvných partnerov. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčnými kanceláriami a zhotoviteľmi stavieb

Hľadáte vhodnú nehnuteľnosť na kúpu či podnájom? Spoľahlivá realitná kancelária pôsobiaca na trhu viac ako 18 rokov Mikoláš - reality Vám ponúka nehnuteľnosti na predaj či prenájom. V našej ponuke nájdete domy, byty, rekreačné objekty aj pozemky.

Potrebujete sa zbaviť škodcov? Obťažujú Vás hlodavce, hmyz, šváby, ploštice či ďalšie? Potrebujete odstrániť pleseň? Kontaktujte nás. Naša spoločnosť Vám ponúka komplexné služby v oblasti dezinfekcie, dezinsekcie a deratizácie. Práce realizujeme v Prahe, ale aj v celej SR. DDD zaistíme v miestach, ako sú poľnohospodárske či zdravotnícke ...

Spoločnosť ponúka svoje služby nielen svojmu jedinému akcionárovi, ale aj iným osobám. Hlavnými činnosťami spoločnosti sú správa a údržba nehnuteľností, realitná činnosť (predaj nehnuteľností, zabezpečovanie prevodov družstevných bytov do osobného vlastníctva a pod.), inžinierska činnosť v investičnej výstavbe a výroba a rozvod tepelnej ...

Máte dieťa, ktoré rado športuje a hľadáte pre neho vhodnú materskú školu? Ponúkame Vám novo otvorenú škôlku v Prahe Kunraticiach. Nachádzame sa v pokojovej zóne 200 metrov od Kunratického lesa. Naša škôlka je určená deťom od 3 rokov. Vyučujeme v moderných triedach, ktoré sú vďaka celopresklenej stene veľmi svetlé. Kvalitné vybavenie vytvára útulné ...

Ofsetová tlačiareň. Tlač: -katalógy -prospekty -plagáty.

Založenie s.r.o. a predaj ready-made spoločností spoľahlivo a rýchlo - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Pri plánovaní a založení firmy vám zaistíme konzultácie, poskytujeme aj následný servis pre majiteľov obchodných spoločností.

Centrum osobného rozvoja v Prahe. Poskytujeme psychoterapiu a koučing, kreatívne testovanie osobnosti a zážitkové workshopy. Môžeme vám pomôcť so zvládaním životných kríz, psychickými ťažkosťami, medziľudskými vzťahmi či osobnostným rastom. Špecializujeme sa na terapeutickú prácu so snami a telom.

Vývoj softvéru, internetových aplikácií. SEO optimalizácia. Internetový marketing.

Realitná kancelária: -poradenské služby spojené s kúpou, predajom a prenájmom nehnuteľností - trhové ohodnotenie nehnuteľností - marketingové štúdie.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Hostinská činnosť