Čistenie a ošetrovanie podlahových krytín, pravidelný a generálne upratovanie, čistenie tlakovou vodou, odmasťovanie a pod.. Čistíme a ošetrujeme podlahové krytiny: -bytové priestory -nebytové priestory -butiky a obchodné domy -lekárske praxe a nemocnice -športové haly.

Výroba - kovový nábytok Správa nehnuteľností

Sme realitná kancelária, ktorá ponúka svojim klientom kompletný servis pri realizácii prenájmov, výmeny a predaja ich nehnuteľností v Prahe a Stredočeskom kraji. Pôsobíme prevažne v okrese Nymburk a Praha východ. Ponúkame kompletné služby v celej oblasti realitného trhu, právneho, hypotekárneho servisu a ďalších služieb, vrátane spolupráce s ...

PREVENTÍVNE LIEČEBNÉ a REHABILITAČNÉ AMBULANTNÉ PRACOVISKO poskytujúce: MODERNÚ PSYCHIATRICKÚ a PSYCHOLOGICKÚ STAROSTLIVOSŤ PSYCHIATRICKÁ AMBULANCIA slúži ako: poradňa pre tenzné stavy a bolestivé syndrómy, stavy úzkosti, fóbie a obsesie poradňa pre stavy dráždivosti, dyskoncentrácie a chronické únavové stavy poradňa pre poruchy ...

Potlač, predaj tričiek, mikín, futbalových dresov.

Bezpečnostná agentúra. Ostraha majetku a osôb.

Tlačiareň - špičková ofsetová tlač. Služby: - grafický návrhy - DTP služby - jedno až plnofarebná tlač - prospekty, letáky, skladačky - plagáty, katalógy, kalendáre - výseky, laminácia, lamino, - skladanie, znášanie, väzby.

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo

Trias Consulting bola založená v roku 1995, pôvodne bola zameraná ako školiace stredisko v oblasti softvéru a dnes sa špecializuje najmä na konzultačné služby v podstatnej šírke problematiky dnešného IT.

programy na posilňovanie zdravých partnerských a rodinných vzťahov, podporu rodičovských kompetencií a zdravého vývoja detí v rodinách profesionalizácia pracovníkov sociálnej práce a prevencia a ďalšie vzdelávanie pracovníkov pomáhajúcich profesií vzdelávacie aktivity a aktivity osobnostného rastu

Dodávateľ riešenia ucelených informačných systémov pre subjekty verejnej správy.

Preklady a tlmočenie - srbčina - chorvátčina - bosniančina

Zhotovenie - reklamné fotografie Grafické štúdio

Preklady - bulharčina - nemčina - ruština Výučba - bulharčina - ruština - nemčina

Preklady a tlmočenie - angličtina - francúzština - španielčina

Profesionálny certifikovaný kouč, lektor a konzultant - osobné, komunikačné a manažérske zručnosti Členka ICF (International Coach Federation / Medzinárodná federácia koučov) Prezidentka ICF SR (International Coach Federation Česká republika)

Sprostredkovanie predaja Prioritným cieľom spoločnosti Simio, a.s. je ponúknuť zákazníkovi kvalitnú službu či tovar v pohodlí jeho domova alebo zamestnania počnúc telefonickým kontaktom operátora a končiac doručením našimi obchodníkmi do miesta, ktoré si klient sám určí. To všetko v duchu našej misie:"