Služby kreatívneho fotografa so zameraním na reklamné fotky a módu.

Vydavateľstvo - časopis CAR&HIFI Veľkoobchod - výhradné zastúpenie FOCAL Car pre SR

Marketínkové poradenstvo -spracovanie business plánov

Predaj - počítače - komponenty Servis - výpočtová technika Tvorba - internetová prezentácia

Predaj tovaru pre detské narodeninové oslavy

Svadobný salón Požičovňa predaj - svadobné šaty od zahraničných aj českých firiem - dámske spoločenské šaty v dlhom aj krátkom prevedení - pánske obleky, vrátane smokingov - košele, kravaty a motýliky - spoločenské šaty - závoje, klobúčiky, rukavičky - bižutéria - kvietky do vlasov, čelenky.

Umelecká agentúra zastupujúca interpretov.

Interiérové design štúdio ponúka komplexné služby v oblasti designu interiérov. Návrhy a realizáciu luxusných a nadštandardných interiérov.

Reklamná a produkčná spoločnosť.

Zaoberám sa koučovaním a podporou. Svojimi schopnosťami podporujem jednotlivcov i firmy v tom, aby si vytvorili príťažlivú víziu, čo najefektívnejšie k nej smerovali a zachovávali pritom toľko potrebnú rovnováhu vo všetkých oblastiach života.

Poskytovanie služieb v oblasti informačných a komunikačných technológií

Výroba a distribúcia softvérovým aplikáciám pre široké spektrum lekárskych odborností

Spoločnosť zameraná na poskytovanie služieb v oblasti technológií Oracle. Poskytujeme komplexné služby od inštalácie a konfigurácie produktov, cez správu, monitoring a zálohovanie až po ladenie výkonu, vývoj, konzultácie, školenia a migrácie. Naši špecialisti majú dlhoročné skúsenosti s technológiami a najmä databázami.

Ponúkame kompletné vytvorenie WWW stránok alebo vlastný elektronický obchod (e-shop). Súčasne zaistíme doménu aj hosťovanie na našom serveri.

Bazár, záložňa: - elektronika - náradie - šport