Prevádzka grafického štúdia a ateliéru razby a výsekov. Ofsetová tlač. Výroba novoročných prianí.

DODÁVATEĽ (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočtová technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operačné systémy (OS) Windows a Linux (vrátane inštalácie)

Pre základnú orientáciu zahraničných spoločností poskytujeme konzultačné služby z nasledujúcich oblastí: - legislatívne - právne - účtovník - ekonomické - hospodárske - colné - export a import.

Programovanie, implementácia a servis softvér. Odbytovo-skladový softvér vytvorený pre potreby distribučných a zásielkových firiem, nakladateľov a vydavateľov. Fakturácia, sklady, expedícia tovaru.

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánok - inžinierska činnosť pre oblasť strojárstva, konštrukčná činnosť - odbor pevnosti konštrukcií, analýza konštrukcií MKP, FEM, konštrukčná činnosť. Počítačová analýza kovových konštrukcií pomocou metódy konečných prvkov - MKP, FEM. Certifikované pracovisko podľa ISO. Firma v súčasnej dobe vykonáva ...

Činnosť ústavu: - využitie plynných a pevných palív - výrobu a úpravu plynu - analýzu palív a technologicky využiteľných odpadov - protikoróznu ochranu úložných zariadení.

Ponuka služieb ÚEP pre ústredné orgány štátnej správy: - spracovanie odborných analýz a štúdií zameraných na problematiku ochrany životného prostredia, ekológie a právnej úpravy ochrany životného prostredia ES i ČR - strategické posúdenie vplyvov rozvojových koncepcií a programov na životné prostredie v súlade s ustanoveniami zákona č. ...

Ústav palív a mazív je spoločnosťou, ktorá pôsobí v odbore komerčného skúšobníctva. Zameriava sa najmä na: - skúšanie ropných produktov - prevádzkových kvapalín pre dopravné prostriedky.

Ponúkame profesionálne služby estetickej medicíny na klinickej úrovni.

Ústav lekárskej kozmetiky: - korektívna dermatológia - epilačný laser - cievny laser - kozmetické služby - dekoratívna hypoalergénna kozmetika.

Krátkodobý prenájom rokovacích priestorov kompletný servis - virtuálna kancelária - registrované sídlo spoločnosti na reprezentatívnom mieste - prijímanie korešpondencie v súlade s vašimi pokynmi a prípadné ďalšie rozosielanie, archivovanie atď. - prijímanie faxových správ - telefónna služba

Školenia - obchodné a manažérske zručnosti Vyhľadávanie kvalifikovaných kandidátov - personálneho poradenstva

Ponuka reklamy na plagátoch v školách a nemocniciach.

Ofsetová tlač Grafické práce Sieťotlač Tvorba - www stránky - webdesign Webhosting

Realitná kancelária. Pobočky: Dvor Králi nad Labem Jozefa Hory 33 544 01 - tel.: 499623605, 499620411 - 3 Náchod Kamenica 112 - tel.: 491422272 Jičín Žižkovo námestie 4 - tel.: 493525355.

Projekcia a realizácia interiérov rodinných bytov a domov.

Oprava obuvi, kabeliek, tašiek, kožených búnd. Ponúkame brúsenie nožov, nožníc a výrobu kľúčov. Zákazková výroba obuvi a tašiek. Rýchloopravovňa obuvi na počkanie (oprava pätníkov, podrážok, výmena podpätkov a zužovanie obuvi). Výmena zipsov Práčovňa a čistiareň.