Vývoj produktov pre údržbu a opravárenstvo. Poradenstvo v úsporách energií. Správa nehnuteľností. Organizovanie teambuldingov.

Tvorba a inštalácia systému MARKTIME pre vykazovanie, fakturáciu a plánovanie času pri projektoch a zákazkách. Využitie pre advokátske kancelárie, daňových účtovníkov, PR agentúry a daňových poradcov či IT. Centrálna evidencia projektov, klientov a úloh na dané obdobie.

Firma zameriavajúca na výrobu reklamných pútačov, firemných štítkov, samolepiacej grafiky, transparentov, orientačných systémov. polep vozidiel.

Náš salón sa orientuje na tantra masáže v Prahe. Ponúkame masáže pre dámy, pánov aj páry s možnosťou zakúpenia darčekového poukazu. Masáže vykonávajú skúsení maséri aj masérky.

Poskytujeme komplexné tlačiarenské služby: -tlačiareň. -ofsetová, digitálna tlač. -veľkoplošná tlač. -malonákladová tlač. -expresná tlač. -návrh, výroba POS. -stojany, displeje.

Služby: - grafické návrhy tlačovín - DTP štúdio - výstavné stánky

Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, manikúra, solárium, predaj kozmetiky, predaj zdravá výživa a poradenstvo.

Kaderníctvo, kozmetika, masáže, manikúra

Reklamné, reportážne, reprodukčné a portrétne fotografie.

Návrhy - Projekty - Výpočty - Posudky - Dozory - Konzultácie - Softvér v oblasti okien, dverí a fasád. Konzultácie, projekcie, inžinierska činnosť: - ľahké obvodové plášte - fasádna konštrukcia - okná, dvere - statické posúdenia a výpočty skiel - tepelne vlhkostné analýzy, výpočty a posúdenia Výhradné zastúpenie softvéru pre ČR a ...

Nezávislý špecialista pre PPC kampane na Adwords a Sklik - online marketing. Mojou hlavnou činnosťou je zakladanie, správa a optimalizácia PPC kampaní.

Vývoj softvéru pre zdravotnícke a technologické zariadenia.

Projekty elektro bez obmedzenia napätia vrátane bleskozvodov, FV a solárne systémy, 3D modely a vizualizácie priemyselných i úžitkových predmetov a objektov, grafické práce, vizitky, letáky, prezentácie ai.

Fotoagentúra Sme profesionálna agentúra ponúkajúca fotografické služby vrátane postprodukcie. Využívame moderné fotoateliéry po celej Prahe. Fotografujeme svadby, rodiny, módu, reportáž, školy, firmy a produkty. Každá fotografia je starostlivo spracovaná v našom špičkovom grafickom štúdiu. Spolupracujeme s profesionálmi v oblastiach vizáže a ...

FREYTAG-BERNDT, spol. s r. o. bola založená v roku 1990 ako dcérska spoločnosť rovnomenného nakladateľstva so sídlom v rakúskej Viedni. Spoločnosť prevádzkuje internetový predaj. Kartografické nakladateľstvo, predaj a distribúcia: - mapy - turistickí sprievodcovia - autoatlasy - automapy - turistické a cykloturistické mapy - lezecká ...

Služby: - interiérový dizajn - tvorba olejových malieb

Návrhy a realizácia: -interiéry