Testovací, diagnostický a analytický softvér pre automobilový priemysel.

Podnájom garáží a skladovacích priestorov.

Upratovacie služby pre Prahu a okolie.

Klientom poskytujeme komplexné poradenské, právne, účtovné, poisťovacie a iné profesionálne služby, ktoré im pomôžu udržať a rozvíjať ich podnikateľské aktivity. S klientom prekonzultujeme jeho nové podnikateľské zámery a poradíme mu vhodnú podnikateľskú stratégiu pre založenie a vedenie spoločnosti, zaistíme kompletný právny servis, daňovú ...

Činnosť: - stavebný inžiniering - spracovanie odborných posudkov a štúdií v oblasti chemického a strojného priemyslu

Core Net Solutions poskytuje zákazníkom softvérové nástroje, know-how, školenia a podporu v projektoch budovania rozsiahlych informačných portálov. Dodávame štandardizované aj zákazkové riešenia.

Relaxácia, liečba, odpočinok, denné kúpele, fyzioterapia, masáže, cvičenie v telocvični, detoxikácia, programy pre tehotné, reflexoterapia, alternatívna medicína, poradenstvo vo výžive, chudnutie!

Činnosť: - telekomunikačné služby - poskytovanie internetu - dátové služby

Prevádzka svadobnej agentúry. Ponuka poradenstva a seminárov v oblasti zariaďovania svadieb.

COSCOM je špičkovou organizáciou v oblasti softvérových systémov na optimalizáciu procesu vo výrobnom priemysle. Ako celosvetovo jedinečná firma ponúka COSCOM celkový procesný reťazec od konštrukcie až po výrobu. COSCOM softvérové riešenia umožňujú komunikáciu ne-závislú na rozhraní s vyššou spoľahlivosťou a to už od prvého dňa. COSCOM ...

Spoločnosť TAKT – poradenstvo a konzultácie, a.s. sa už 25 rokov zaoberá psychologickým poradenstvom vo firmách, úradoch a inštitúciách. Pre svoju poradenskú prácu využíva najmä psychologickú diagnostiku zamestnancov, uchádzačov o zamestnanie, ale aj diagnostiku pracovných skupín a tímov, prostredie firiem i jej vonkajšieho prostredia – trhu.

Skúšobňa tepelných vlastností stavebných materiálov,konštrukcií a budov. Skúšobňa akustiky. Skúšobňa chemicko-fyzikálnych vlastností stavebných hmôt. Skúšobňa technických zariadení. Projektovanie a inžinierska činnosť v odbore pozemných stavieb. Laboratórium stavebno-fyzikálnych vlastností otvorových výplní,stavebných konštrukcií a ...

Služby: - psychoterapia - psychologické poradenstvo

VÝSTAVISKO HOLEŠOVICE Organizovanie: -výstavy, veľtrhy -kultúrne, spoločenské, umelecké, športové akcie Prenájom: -výstavné plochy, kryté priestory.

Profesionálna prekladateľka hebrejčiny. Ponúkam profesionálne preklady zo slovenčiny do hebrejčiny, aj preklady z hebrejčiny do slovenčiny. Možné aj so súdnym overením. Prekladám aj z angličtiny do hebrejčiny a z hebrejčiny do angličtiny. Všetky preklady do hebrejčiny prechádzajú korektúrou rodeným hovorcom.