Ponuka designových pečiatok vyrábaných flash technológiou.

Personálne poradenstvo, Executive Search.

Svadobný salón ADAMA Vám požičiem svadobné šaty, plesové šaty, pánske šaty, spoločenské šaty a detské šaty.

Zaoberáme sa inkasnými službami, vymáhaním a odkúpením pohľadávok, odobratím predmetov lízingu, vyhľadávaním osôb a ochranou osôb a majetku.

Služby: -upratovacie -údržba záhrad -správa budov

GLACIER už vyše trinásť rokov úspešne vyvíja a ponúka softvér na vedenie knihy jázd i systém na komplexnú správu firemného vozového parku.

Záložáreň: - výkup a predaj spotrebná elektronika

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posudzovanie vplyvov na životné prostredie - ekologické audity

Castingová a produkčná spoločnosť

Naša firma SMP SK, a.s. so sídlom v Prahe 8 sa zaoberá komplexnými službami v oblasti výstavby a rekonštrukcie mostov. SMP CZ je organizovaná v odborovo profilovaných divíziách stavieb: - dopravné - vodohospodárske - priemyselné - špecializácia. Dopravné stavby: - montované a monolitické predpäté mosty - spriahnuté mosty - ...

Fotografické a tlačiarenské služby.

Predaj, opravy a zákazková výroba kožených odevov a výrobkov z prírodnej usne: - zákazková výroba kožených odevov - opravy - scelovanie - strihová služba - strihy na mieru - nastrihanie látky - odborné skúšanie a prikresľovanie - predaj kožených odevov a koženej galantérie - predaj kožených odevov – jednotlivé vzorky nie konfekcie - ...

Personálne poradenstvo. Služby v oblasti vyhľadávania predovšetkým vyššieho manažmentu, ľudských zdrojov a rozvoja spoločnosti.

Ponuka vývoja a nasadenia riadiacich aplikácií. Vývoj, výroba: -elektronické zariadenia. Predaj: -databázové aplikácie.

Služby personálnej a zamestnávateľskej agentúry pre prenájom a sprostredkovanie programátorov a IT špecialistov. Programovanie vlastných aplikácií. Personálna agentúra.

Špedičná spoločnosť zaisťujúca prepravu do celého sveta, využívajúca spoľahlivé siete agentov. Medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava - letecká, železničná a námorná kontajnerová preprava, špedícia, colné služby a skladovanie.

Reklamné štúdio. Grafické návrhy: -logá -corporate design -web design. Prepress-predtlačová príprava DTP, zlom, osvit, scan, nátlač. Výroba tlačovín: -vizitky, letáky, katalógy, kalendáre, časopisy a ďalšiu tlač. Veľkoplošná tlač: -plagáty, vitríny, backligty, billboardy

Strážime majetok súkromných spoločností i štátnych inštitúcií, komerčné zóny a obchodné centrá. Spracujeme bezpečnostné analýzy. Sme držiteľmi certifikátu ISO 9001 a potvrdenia Národného bezpečnostného úradu na stupeň utajenia.

Vydavateľstvo moderných stolných spoločenských hier.

Dizajn - bytové štúdio. Návrhy interiérov. Predaj nábytku: - jedálenský nábytok - sedacie súpravy - postele - skrine.