Vykonávame značenie, popisovanie a gravírovanie širokého spektra materiálov progresívnou laserovou technológiou.

Hlavným zameraním je tvorba BIM katalógov – digitálnych verzií a produktov pre stavebníctvo.

Výroba, predaj, tlač a dotlač samolepiacich etikiet, visačiek a papierových kartónov. Predaj TTR opasok. Produkty: - samolepiace etikety - fóliové: - bezpečnostné - papierové - na kotúči aj na archu. - číslovanie - EAN kod - papierové visačky - dotlač etikiet - pásky do termotransferovej tlačiarne - krabica z vlnitej ...

Modeláž nechtov gélom a akrylom. Predaj nechtovej a telovej kozmetiky.

Strojné upratovacie služby: -čistenie všetkých druhov podlahových plôch, suchým alebo mokrým procesom. Hliníkové pojazdné lešenia: -predaj, prenájom, montáž -lešenie je zhotovené z hliníkových zliatin rámového typu, je pojazdné na kolieskach opatrených brzdou a závitmi na vyrovnanie terénu a možno ho postaviť aj na schodoch.

Preklady a tlmočenie zo slovenčiny, nemčiny a angličtiny.

Firma Infos 2001 spol. s r.o. je orientovaná na poskytovanie služieb v oblasti podnikových informačných systémov, najmä: - spracovanie úvodných štúdií a projektov informačných systémov - vývoj aplikačného programového vybavenia - modifikácia aplikačného programového vybavenia podľa potrieb užívateľov - projektovanie počítačových sietí - ...

Logistické služby. Mobilný marketing. Tvorba www a wap stránky. Poskytujeme outsourcing.

Veľkoobchod, predaj, dodávky, preprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - ľahké vykurovacie oleje LTO - ťažké vykurovacie oleje TTO - plastické mazivá - mazacie oleje. Doprava ropných produktov: - produktovody - železničné cisterny - cestné ...

Agentúra sprostredkováva prácu v robotníckych profesiách: - občanom Českej republiky a ich rodinným príslušníkom, - občanom Európskej únie a Európskeho hospodárskeho priestoru a ich rodinným príslušníkom, - cudzincom z iných štátov mimo EÚ/EHP.

Spracovanie tlačovín a výroba tlačových podkladov.

Ponúkame služby z oblasti silnoprúdových a slaboprúdových zariadení, realizáciu a servis. Tvoríme šifrované komunikačné kanály v úrovni vojenských aplikácií. Dodávame zabezpečovacie systémy do domov a spoločností. Kontrolujeme a zamedzujeme únikom dát. Zariadime fyzickú ostrahu budov, majetku a osôb.

Projekčný a architektonický ateliér. Architektonické štúdie a návrhy (architekti). Projekčná činnosť (stavební inžinieri). Vizualizácia a animácia stavieb. Developerské projekty. Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť. Stavebný a autorský dozor.

Prevádzkujeme reklamnú, kastingovú a produkčnú agentúru.

Personálna agentúra - ponúka voľné pracovné pozície.

Spracovanie rozptylových štúdií a odborných posudkov zdrojov znečisťovania ovzdušia.

Kozmetické štúdio: - lymfo masáž - chudnutie - masáže - infrasauna - kompletné omladenie pleti - odstránenie podbradku, spevnenie pleti - liečba akné - detoxikačné programy - akupunktúra - byliny - bielenie zubov.

Zaisťujeme tieto služby: Grafická príprava tlačovín - na platforme PC Tlač - ofsetová a copyprinterová Konečné knihárske spracovanie - väzba, falcovanie, bigovanie atď.