Internetový predaj: - značkových parfémov pre mužov a ženy, - server hromadného nakupovania, - práčky a biely tovar

Realitná kancelária zameraná na nehnuteľnosti na Jadrane.

Personálna agentúra - vyhľadávanie a výber vhodných kandidátov - agentúra práce - poskytovanie služieb v oblasti personálneho poradenstva a ľudských zdrojov.

Konzultantská spoločnosť - videokonferenčných riešení, webové či mobilné aplikácie - školenia, workshopy.

Sprostredkovávame zamestnanie v profesiách: manažéri, odborníci v oblasti ekonomiky, financií a bankovníctva, účtovníci, obchodníci, oblasť IT a technika, strojárstvo, elektrotechnika administratíva. Vyhľadávanie pracovníkov pre vyššie uvedené pozície.

Poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, informačných technológií či internetu, reklamnej činnosti a marketingu

Navrhujeme a vytvárame informačné systémy, webové stránky, internetové obchody, intranety či extranety

Požičanie osobných áut a dodávok Letenky Zaistenie - colné služby Preprava - kusové zásielky Nákladná doprava - medzinárodná - vnútroštátne.

Vzhľadom na neustále rastúci tlak dopytu zo strany zákazníkov av záujme skvalitňovania našich služieb a rozšírenie produktového portfólia došlo k transformácii firmy na spoločnosť Truck Data Technology s.r.o.

Zaoberám sa predtlačovou tvorbou všetkých firemných tlačovín, reklamných grafík, navrhujem logá, corporate identity, grafické manuály, prezentácie a mnoho ďalšieho. Osobne pôsobím po Prahe, po dohovore celá SR.

E-Shop Obchody lacno s českými výrobcami je projekt, ktorý ponúka nielen spoluprácu medzi našou firmou a českými výrobcami ale aj vytvorenie nových pracovných pozícií po celej slovenskej republike. Našim krédom je pomôcť českým výrobcom so zvyšovaním ich obchodných aktivít

Naša upratovacia firma sa zaoberá hlavne pravidelnými a predkolaudačnými upratovaniami väčšieho rozsahu. Ďalej ponúkame profesionálne strojové čistenie kobercov, a sme schopní zaistiť väčšinu druhov upratovania.