Služby: - grafické práce - farebné spracovanie fotografií pre tlač - tlačová príprava a finalizácia - jazykové korektúry textov - grafické návrhy webových stránok

Služby - spätný lízing nehnuteľností - odkúpenie nehnuteľností a následný prenájom.

Grafické štúdio - grafická úprava kníh, časopisov, plagátov a ostatných tlačovín - tlač - webdesign - fotografické práce.

Upratovacie služby - upratovanie kancelárií, obchodných priestorov a priemyselných podnikov - zimná údržba, upratovanie snehu - údržba trávnatých plôch.

Poskytujeme komplexný servis Vašej propagácii a reklame - od kreatívneho návrhu až po fyzickú realizáciu. Zaistíme návrhy, poradenstvo, tlač aj realizáciu širokej palety reklamných produktov s dôrazom na kvalitu spracovania k Vašej maximálnej spokojnosti. Vo svojom odbore chceme jednoznačne vynikať a byť o krok vpredu pred našou konkurenciou.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - sprostredkovanie a poradenstvo pri kúpe, predaji či prevode domov, bytov.

Vývojár webových aplikácií a webdesigner - grafický dizajn webových stránok - webdesign - programovanie webových aplikácií - SEO - optimalizácia pre vyhľadávače.

Služby - kozmetika - masáže - manikúra - depilácia.

Kaderníctvo - dámske, pánske a detské strihy.

Služby - doučovanie, výučba taliančiny - kurzy, preklady, tlmočenie, sprievodca.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - upratovacie služby.

Činnosť: - návrh, vývoj webovej aplikácie - prenájom, správa serverov.

Činnosť, služby: - reklamná činnosť - marketing - full-servis - mediálne plánovanie - event management - vonkajšia reklama - grafické a tlačové služby - Public Relations

Usporiadateľ veľtrhov v Prahe a Brne. Amper, Drevostavby, Moderné vykurovanie, Tendencia Realizácia veľtrhov a výstav. Projekcia stánkov. Stavba stánkov na kľúč v Tuzemsku aj zahraničí. Reklamná grafika a tlač. Autodoprava. Prenájom mobilných hál a stanov. Zaistenie kongresov a sprievodných akcií.

NÁDEJE poskytuje profesionálne sociálne služby a rôzne programy: - programy pre ľudí s handicapom - program pre rodiny s deťmi - program pre deti a mládež - integračný program - misijný program - vzdelávací program - program pre seniorov - domov dôchodcov. Rámcom ponúkaných služieb je pomoc ľuďom na kresťanských princípoch, ktorými ...

Architektonický ateliér - návrh a realizácia stavieb a interiérov - projektové práce.

Činnosť, služby: - zákazkový vývoj softvéru - outsourcing IT služieb - konzultačné služby z oblasti správy dát - školenia pre CloverETL softvér.

Činnosť: - holdingové zoskupenie firiem Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., KVK PARABIT, a.s a KVK PENOPOL s.r.o.

Činnosť: - prenájom kancelárskych priestorov.

Bezpečnostná agentúra - ochrana a stráženie osôb a majetku. Chov a výcvik strážnych psov.

Správa Kolowratových domov: - Kolowratský palác - Nový Kolowratský palác - Palác Chicago - Palác Purkyňova.

Reklamné a marketingové služby - grafické návrhy - dizajn - reklamné materiály - 3D reklama - tímové a spoločenské akcie, večierky.

Realitná a developerská činnosť - nehnuteľnosti na bývanie - rodinné radové domčeky a byty v osobnom vlastníctve.