Marketing a obchodné konzultácie, outsourcing marketingu

Spoločnosť Outdoor Space s.r.o. bola založená v roku 2003 ako firma špecializujúca sa na výstavbu reklamných zariadení, výlepy reklamných plagátov, montáže reklamných plachiet, prenájmy vysokozdvižných montážnych plošín a dopravnej mechanizácie.

- vydavateľ časopisu Vodácky magazín.

Zaisťujeme vonkajšiu reklamu od billboardov a bigboardov po maloplošné formáty. K našim produktom patrí aj svetelná reklama na lampách alebo presvetlené panely pri dopravných komunikáciách.

Zaistenie prenájmu reklamných plôch a vykonávanie veľkoplošnej tlače. Ponuka billboardov, bigboardov a navigačných systémov.

READY FOR CUT s.r.o. je kadernícke štúdio zamerané na účesové trendy prepojené s módou. Naši kaderníci Vám profesionálne poradia s výberom strihu, farby, spoločenského účesu či odporučia vlasovú kozmetiku pre domácu starostlivosť. Používame výhradne kozmetiku L´Oreal Professional a Kérastáse. V našom salóne sa skvele postaráme ako o dámy tak aj ...

Fitness centrum. Poskytujeme tieto služby: - kozmetika, masáže - manikúra, kaderníctvo, sauna.

Služby: - konzultačné činnosti zameriavajúce sa na výskumné, vývojové a inovačné projekty pre rozvoj podnikania a zvýšenie konkurencieschopnosti.

Komplexné outsourcing internet služieb: -dodávky riešení pre jednotlivé projekty od poradenských a konzultačných služieb až po dodávku HW a jeho správu -komplexné zabezpečenie všetkých služieb v oblasti Internetu za vopred definované náklady. Špeciálna SW aplikácia: -aplikácia pre www prezentácie - on-line rezervačné systémy, úverové ...

Prekladateľské a tlmočnícke služby: Prekladané jazyky: - slovenčina - slovenčina - angličtina - francúzština - nemčina - ruština - poľština - taliančina - holandčina - španielčina - portugalčina - maďarčina - rumunčina. Zaistíme aj preklady z a do iných jazykov napr. ázijské jazyky. Sme schopní zabezpečiť aj ...

Ponúkame služby v oblasti vývoja softvéru, údržby, podpory, migrácie, konzultácie a riadenia projektov.

Služby: - rehabilitácia - relaxácia - regenerácia - masáže - prírodné doplnky stravy - výživové poradenstvo.

Súkromná bezpečnostná služba, bezpečnostná agentúra: - fyzická ostraha objektov a osôb.

Služby: - vizážistka - kozmetická poradkyňa.

Video produkcia, služby: - výroba filmov, reklám, hudobných videoklipov.

Činnosť: - vývoj databázového softvéru

Činnosť: - tvorba webových stránok, e-shopov - správa webu - IT poradenstvo - projektové riadenie

Gastronómia od A-Z - odborné poradenstvo v obchodných, organizačných a prevádzkových záležitostiach. Zaisťujeme nielen poradenstvo ale aj komerčné služby pri slávnostných a spoločenských príležitostiach - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, ai.