Ste zamestnávateľ a potrebujete dočasnú výpomoc? Hľadáte brigádu? WorkTime, spol. s r.o. je študentská agentúra, so zameraním na dočasnú výpomoc temporary help. Spoločnosť vznikla v decembri 1999 a vytvorila ponuku komplexných personálnych služieb na najvyššej úrovni. Naše služby využíva viac ako 100 českých a zahraničných spoločností a viac ...

Ponúkame služby personálnej a vzdelávacej agentúry. Poskytujeme personálne a ekonomické poradenstvo..

Firma Work for Life, s.r.o. sa zameriava na sprostredkovanie prác v luxusných hotelových a gastronomických destináciách prevažne v nemecky hovoriacej oblasti Švajčiarska. V spolupráci s hotelmi zaisťujeme pre uchádzačov ubytovanie a stravu. Ďalej pre záujemcov obstarávame poistenie a úverové financovanie.

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy

Špecialisti na životné prostredie, vodohospodárstvo a stavebníctvo. Zaoberáme sa geologickými projektmi a posudkami.

Reklamné predmety s potlačou, bez potlače: - písacie potreby PARKER, LECCE PEN (plast, drevo, kov) - plniace, prepisovacie, multifunkčné perá) - hrnčeky (keramika, porcelán) - prívesky, kľúčenky, baterky, baterky - otvárače, fajčiarske potreby (zapaľovače, popolníky) - kalkulačky, hodiny, budíky, organizéry, diáre.

Služby: - internetová reklamná agentúra - optimalizácia webu pre vyhľadávače (SEO) - internetový marketing.

Kozmetické a regeneračné štúdio (kr štúdio) v Podolí bolo otvorené 1. decembra 2003 s cieľom prevádzkovať kozmetické starostlivosti tváre a tela zamerané na pestovanie prírodnej krásy overenými produktmi a postupmi. Špecifické kozmetické ošetrenia značky Darphin pre pleť: - citlivú - zmiešanú - mastnú - problematickú - suchú - ...

Bezpečnostná agentúra A-boston s.r.o. zaisťujúce ostrahu komerčných, súkromných a štátnych objektov formou kamerového-signalizačného monitoringu alebo osobnej ochrany. Detektívne služby, bodyguarding a sprievod v zahraničí a tuzemsku. Služby sú poistené.

Vytvárame efektívnu reklamnú kampaň animovaného videa alebo 3D grafiky. Zaistíme všetko od nápadu až po hotové animované video či vizualizáciu: - 2D/3D animácie - motion grafika - ilustrácie - produktová vizualizácia.

Spoločnosť pre projektové riadenie PRINCE2® Sme partnerom ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na mieru - audit projektu (project health check) - implementácia zásad projektového riadenia - vzdelávanie a certifiakcia projektových manažérov.

Naša spoločnosť sa zaoberá vybavovaním formalít, ktoré sú spojené s podnikaním. Zaisťuje zázemie pre perfektný chod spoločnosti. Bezchybná registrácia a zápis do obchodného registra. Postaráme sa o virtuálne aj reálne sídlo spoločnosti. Poskytujeme klientom kancelárie a konferenčné miestnosti. Máme za sebou vyše tritisíc poskytnutých sídiel, viac ...

- likvidácia nebezpečných odpadov - zvoz odpadov vlastnými dopravnými prostriedkami - optimálna likvidácia odpadov - spaľovne, solidifikačné zariadenia, skládky, zariadenia na recykláciu - poradenská činnosť v oblasti nakladania s odpadmi - prenájom kontajnerov, navrhnutie a optimalizáciu skladovacích a zberných nádob čistenie nádrží a ...

Poskytujeme kompletný servis pri zakladaní a predaji obchodných spoločností, predaji ready made spoločností, poskytovaní sídla či vybavení SZČO. Ponúkame aj právne poradenstvo. Zaisťujeme vedenie účtovníctva a tiež tvorbu webových stránok firiem.

Poskytujeme kvalitné upratovacie služby, najmä upratovanie domácností, upratovanie kancelárií, upratovanie domov a ďalšie služby. Všetky služby poskytujeme v regiónoch Praha a Stredočeský kraj, po dohovore aj v iných lokalitách. Naša upratovacia služba robí jednorazové upratovanie aj pravidelné upratovanie. Upratovacie služby poskytujeme 24 hodín ...

Súkromná poradňa predovšetkým v oblasti komunikácie v partnerských, manželských a rodinných vzťahoch, pre profesionálov z pomáhajúcich profesií vzdelávanie a kurzy, vychádzajúce zo systemického prístupu. Rešpekt, individuálny prístup, možnosť anonymity. Adresa tu uvedená je iba korešpondenčná, konzultácie sú v Prahe 10 - viac viď webové stránky!

MOBILNÝ SALÓN - MY PRÍDEME ZA VAMI! Ponúkame kompletné kadernícke, kozmetické a masérske služby po celej Prahe a okolí! Sme tím profesionálov s dlhoročnou praxou a odbornou znalosťou.