Sprostredkovanie obchodu frankofónnym klientom, českým aj slovenským podnikateľom. Podnikanie v oblasti: -veľkoobchod -správa a údržba nehnuteľností -realitná činnosť -činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov -sprostredkovanie služieb

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Nákup a predaj

Vývoj a servis softvér. Služby - programovanie - údržba a prevoz aplikácií - dátové úložisko

Zaoberáme sa komplexnou správou domov a nehnuteľností, vedením účtovníctva, zabezpečovaním opráv, údržby pre fyzické či právnické osoby. Ponúkame zaistenie chodu bytového aj nebytového priestoru domu, upratovacie práce, údržbu zelene v okolí nehnuteľnosti a odpratávanie snehu. Poradíme s právnou bytovou problematikou.

Ponuka odborných prekladov z ruštiny a ukrajinčiny vrátane súdneho overenia.

Spoločnosť pôsobí viac ako 10 rokov na trhu nehnuteľností, zaoberáme sa ako predajom nehnuteľností klientov, tak vlastnou investičnou činnosťou a developerskou výstavbou, riešime komplikované obchody s nehnuteľnosťami vrátane odkupov nehnuteľností a vyplácania exekúcií

Vykonávanie deratizácie, dezinsekcie, ničenie potkanov, ploštíc a švábov. Inštalácia zábran proti holubom vrátane výškových prác a vypratania.

Služby: -vývoj zákazkového softvéru na platforme Microsoft .NET -webové prezentácie -portály s redakčnými systémami -vývoj vnútrofiremných informačných systémov či e-shopov -Windows Azure - platformu pre hosting cloud aplikáciu, ktorá zaisťuje ľahkú škálovateľnosť a vysokú dostupnosť -vývoj aplikácie pre mobilné telefóny so systémom Windows ...

Architektonický ateliér, projektová činnosť.

Jazyková škola. Ponúkame: - komplexné jazykové služby - ponúkame služby už v 53 jazykoch - firemné kurzy - výučba pre verejnosť - jazykové skúšky - kurzy v zahraničí - preklady - tlmočenie a dabing - sprievodcovské služby.

Výroba a predaj a servis meteorologických prístrojov: - Meteostanica dataloger WS981 - Anemometer AN953S; Snímač vetra 955C - Snímač teploty a vlhkosti TH99 - Zrážkomery elektronické - Mechanické zapisovacie prístroje - snímače osvetlenia - anemometer, snímač, teplota, vietor, vlhkosť.

Open Minds Event & Marketing Agency - organizovanie eventov: prednášky, semináre, workshopy, kongresy, divadelné predstavenia, výstavy, veľtrhy a ďalšie spoločenské a kultúrne podujatia - poskytovanie full service marketingových služieb - vydavateľstvo kníh a DVD - agentúrne zastúpenie zahraničných osobností - organizovanie Festivalu ...

Zabezpečovanie veľkoplošnej digitálnej tlače

vymaľovať, natrieť, zložiť nábytok, väčšie inštalatérske práce aj len výmena batérie, odpady, elektrikársé práce, zapojenie spotrebičov, zámky, zabezpečenie bytu, vŕtanie do panelov, opravy nábytku, nastavenie okien, lepenie, upratovanie, odvoz sute, kompletná rekonštrukcia bytu i menšie murárske práce atď. Cena 250 Kč / hod. (pri rozsiahlejších ...

Ponúkame webové riešenie pre schvaľovanie režijných faktúr, evidenciu zamestnancov, dokumentov, majetku a dochádzky vrátane planovania dovoleniek. Náš systém už niekoľko rokov funguje v niekoľkých krajinách EÚ. Je intuitívne a prehľadný. Rozhodne vám uľahčí prácu.

Podnik zaisťujúci ostrahu majetku a osôb. Montáž, opravy, údržba a revízia vyhradených bezpečnstných elektrických zariadení. Služby súkromných detektívov. Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb.

Naša detektívna kancelária Vám ponúka vysokú profesionalitu, serióznosť, diskrétnosť a osobný prístup pri jednaní. Podáme Vám pomocnú ruku pri riešení neštandardných životných a partnerských vzťahov.

Od roku 2012 v Českej republike ponúkame upratovacie služby takmer všetkých druhov nebytových a bytových objektov, od administratívnych, obchodných, predajných, cez peňažné ústavy, expozičné centrá, priemyselné podniky, bežné výrobné haly a stravovacie prevádzky až po hotely, školy a nemocničné zariadenia.

Astrosat je vydavateľstvo vysokonákladových časopisov a supplementov pre celoštátne a regionálne denníky. Hlavnú paletu TV guidov dopĺňajú lifestylové tituly. Sme etablované vydavateľstvo so 16-ročnou tradíciou na našom trhu, ktoré sa naďalej dynamicky rozvíja.