Činnosť: - nákup, predaj nehnuteľností - investičné poradenstvo - zahraničný obchod.

Činnosť: - poskytovanie cloudových služieb predovšetkým Office 365 a Microsoft Dynamics CRM 2011

Služby: - poskytovanie sídla spoločnosti v Prahe - virtuálne kancelárie

Služby - projektovanie, stavebná projektová dokumentácia - vizualizácia interiérov, architektonické návrhy - dokončovacie stavebné práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliša 3219/4, 150 00 Praha 5 – tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brnenská 289, 664 61 Holasic - tel.777 624 355.

Grafické štúdio Designcrew je online webová reklamná agentúra a grafické štúdio, ktoré sa zaoberá tvorbou reklamnej grafiky a grafického designu a tvorbou webových stránok a eshopov na zákazku. Programujeme zákazkový softvér, aplikácie a webové riešenia na kľúč a zaoberáme sa SEO optimalizáciou webových stránok a eshopov a ich marketingovou ...

Služby: - realizácia on-line dotazníkov a prieskumov.

Služby: - marketingová komunikácia - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediálne školenia, tréning.

Činnosť: - projektové riadenie - stavebný dozor.

Služby: - komplexný projektový a architektonický servis.

Dodávka - informačné a ekonomické systémy POHODA - softvér, hardvér a doplnky - dotykové teminály, monitory - čítačky čiarových kódov - tlačiarne účteniek - váhy.

Vývoj, predaj: - softvér pre komunikáciu prostredníctvom mobilných telefónov a SMS správ

Architektonický ateliér: - projektová činnosť v stavebníctve - návrhy interiéru - projekty hotelov.

Centrum osobného rozvoja: - psychoterapia - terapia detí, dospelých.

Vydavateľstvo: - odborné, lokálne časopisy.

Služby: - správa serverov - návrh počítačových sietí - webhosting - implementácia informačných systémov - tvorba webových stránok.

Zaoberáme sa poradenstvom v oblasti nákupu a znižovania nákladov, outsourcingom nákupu a školením nákupcov. Máme 15 rokov skúseností v tejto oblasti a 750 miliónov dosiahnutých úspor.