Stavebná činnosť, výstavba: - pozemné stavby - inžinierske siete Ďalšie služby: - zemné a výkopové práce - demolačné práce - nákladná autodoprava Realitnú činnosť.

činnosť: - služby v oblasti komerčných nehnuteľností - správa budov

služby: - produkčná agentúra - kompletné umelecká produkcia - tour management - grafické práce - PR, reklamná činnosť a marketing

predaj: - bytový textil - odevné látky - textilná galantéria služby: - návrhy a realizácie interiérov Krajčírstvo, šitie: - dámske odevy - záclony, závesy - opravy a úpravy odevov vrátane kože a kožušín

služby: - telekomunikačný operátor - verejné telekomunikačné služby postavené na IP telefóniu.

-Poskytovanie informačných služieb

služby: - rozvoj ľudských zdrojov - HR poradenstvo - osobné koučovanie.

VLTAVA LABE MEDIA a.s. je vydavateľstvo, ktoré vydáva 70 regionálnych mutácií Denníku, 70 regionálnych týždenníkov a 15 časopisov. Je právnym nástupcom spoločností VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., a Astrosat Media s.r.o., dvoch vydavateľstvo pôsobiacich na slovenskom mediálnom trhu, najmä v oblasti tlačených médií, od roku 1992.

služby - skupinové cvičenie - masáže - pohybové programy - kozmetika.

služby: - tvorba webových stránok - grafika - SEO optimalizácia - PR články

Vydavateľská skupina VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. (VLP) vydáva celkom 94 regionálnych titulov. Patrí medzi ne 67 regionálnych denníkov združených v inzertnej sieti VLP TOTAL, 18 týždenníkov, ktoré sú 1 krát týždenne súčasťou príslušného regionálneho denníka a 9 úplne samostatných týždenníkov.

služby: - organizovanie výstav, koncertov - event management.

preklady - angličtiny - francúzština - taliančina.

služby: - architekt - návrhy interiérov

Pomôžem Vám s prezentáciou Vašej nehnuteľnosti. Špecializujem sa na fotografovanie architektúry a interiérov. Prevažne spolupracujem s architektmi, developermi, realitnými agentúrami a interiérovými časopisy, ale tiež aj s majiteľmi bytov či domov.

Letral solution je firma, ktorá dodáva zákazníkom širokú škálu marketingových riešení a ďalších služieb prevažne pre prevádzku podnikania. Všetko prepájame s dátami a ľudskými skúsenosťami a riešime najdôležitejšie výzvy našich klientov z daných oblastí. Pri pohľade na nevyužitý potenciál na trhu v Česku a slovenský sme vyhodnotili, že môžeme v ...

Sme moderná nechtové štúdio s mnohoročnou tradíciou. Vykonávame modeláž nechtov a manikúru v príjemnom prostredí. Naším cieľom je Vaša spokojnosť s vysokou kvalitou Vašich nových gélových nechtov.

InfoConsulting Czech Poskytujeme služby špičkových odborníkov v oblasti konzultácií, implementácie a podpory ERP systému IFS Applications. Dodávame inovatívne riešenia a špičkové služby. Garantujeme presnosť, spoľahlivosť, bohaté skúsenosti a profesionalitu.