Vydavateľstvo, vydavateľstvo: - odborné tituly nielen pre developerov a investorov: - periodikum Project & Property. Najvýznamnejšia organizátor stretnutia odborníkov z odboru Organizácia, usporadúvanie: - konferencia - odborné kurzy, školenia a iné vzdelávacie podujatia vrátane lektorskej činnosti.

služby: - analýzy - prieskumy trhu nehnuteľností, prieskum realitného trhu - marketingové poradenstvo - organizácia spoločenských akcií na kľúč.

Neváhajte zavítať do Studia Itta, ktoré sa nachádza priamo v centre Prahy pri Václavskom námestí. Náš salón ponúka kadernícke a kozmetické služby, manikúru a tiež mnoho druhov masáží. Sídlime na adrese Vo svorkách 28/595, Praha 1. Studio, salón, služby: - kaderníctvo - dámske a pánske strihy - umývanie, strihanie a fúkanie vlasov - melír, ...

činnosť: - IT služby - inštalácia počítačov a notebookov - zálohovanie dát - správa siete - tvorba webov

činnosť: - poradenstvo v kríze - poradenstvo v ťažkých životných situáciách - krízová interence.

služby: - outsourcing administratívne činnosti - geologický a hydrogeologický prieskum - penzión Iskra - náhradné plnenie

služby: - grafický dizajn - marketingová komunikácia - budovanie firemnej identity

služby - výroba reklamy, pečiatok a vizitiek - predaj školských a kancelárskych potrieb - digitálna veľkoplošná tlač, potlač tričiek - gravírovanie laserom, laminovanie, krúžková väzba.

služby - programovanie inteligentných domov - softvérové poradenstvo.

služby - opravy a predaj počítačov a notebookov - odvírenie, vyčistenie počítačov i notebookov - zálohovanie a záchrana dát z poškodených diskov.

služby - odvoz odpadu, sutiny - likvidácia odpadu - predaj piesku a štrku.

bezpečnostná agentúra - stráženie objektov.

Výroba - darčekové a reklamné predmety - písomnej darčeky (bižutéria, vlasové doplnky) - reklamný textil, tašky - reklamné elektronika, príslušenstvo - reklamné písacie a kancelárske potreby - párty tovaru.

služby: - webové, mobilné aplikácie - webdesign - branding.

služby: - prenájom spevnené panelové, alebo asfaltové vonkajšie plochy v oplotenom areáli.

Autopožičovňa, zapožičanie: - osobné automobily.

činnosť: - rezaná grafika - polepy automobilov - dekoratívne pieskovanie skla.

služby: - realitná kancelária Kladno Námestie Starostu Pavla 53 tel .: 775 559 170

činnosť: - tvorba webových stránok - webdesign