BizMachine pomáha klientom efektívnejšie riadiť B2B obchod a zvyšovať tak výnosy. Naša platforma BizMachine kombinuje analytickú prácu s informáciami o firmách, prediktívnu analytiku a praktické nástroje pre obchodnikov a manažérov. Naši klienti tak vedia efektívne osloviť celý svoj relevantný trh a dosahujú vyššiu produktivitu na obchodníka. ...

Altreon s.r.o. - vykonávame všetky čistenie a opravy potrubí, vrátane bezvýkopového. Tiež vykonávame čistenie a vývoz jímok, septikov a všetkých nádob. Neváhajte a kontatktujte profesionálov s kompletným servisom.

Táto webová stránka zastupuje združenie osôb, ktoré vás krátkodobo alebo aj navždy zbaví starostí s vedením / riadením vašej spoločnosti. Dokážeme za vás vyjednávať v nepríjemných situáciách, vykonáme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, prípadne pre vás nájdeme finančného alebo strategického partnera.

Stránky realitného makléra pre hlavné mesto Prahu a Stredočeský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností.

Zabezpečujeme komplexný upratovanie určených priestorov. Práca je vykonávaná vlastným materiálom, nástrojmi, vybavením, dopravou a prípadným dozorom potrebným na zabezpečenie celej práce.

Našou hlavnou činnosťou je vypracovávanie podkladov pre bakalárske, diplomové alebo rigoróznej práce, študijné poradenstvo a konzultácie. Do dnešného dňa sme spolu s našimi odborníkmi vypracovali podklady a poradili stovkám spokojných anonymných zákazníkov.

Autozastavárna berem do zástavy auta peniaze do 30min

Sme tradičné pánske holičstvo. Profesionálne upravíme vás účes i fúz a ešte si u nás pochutnáte na poháriku niečoho dobrého. Nájdete nás v Metropoli Zličín a novo aj v OC Chodov.

Konzultačná spoločnosť v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Sme senior profesionáli s mnohoročnými skúsenosťami. Vieme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Pôsobíme medzinárodne.

Svetelná reklama, polepy áut, veľkoformátovú tlač, Fototapety, Nálepky do interiéru

Sme tu pre vás, ak potrebujete vyrobiť prototyp výrobku, upraviť a vytlačiť prezentačný model alebo niečo naskenovať a to všetko v 3D.

Naša spoločnosť sa zaoberá vývojom umelej inteligencie a jej využitím v aplikáciách, kde sa s nimi väčšina ľudí bežne stretáva. Zaoberáme sa tiež vzdelávaním a prezentácií nových trendov v oblasti.

Vyvíjame softvér pre hromadnú komunikáciu. Počas chvíle zvolá krízový tím, pracovnú skupinu alebo vybraných zamestnancov. Potom, čo zoberie ich odozvu, zvolí nadväzné kroky. Náš softvér vie osloviť náhradníkov, opakovať volanie, alebo začať komunikáciu vo vopred určený čas. Ponúka 4 spôsoby oslovenia: hlas, SMS, e-mail a mobilnú aplikáciu. ...

Základom činnosti našej spoločnosti AKOPA je výkup autobatérií a kovového odpadu. Vykupujeme olovené a nikel-kadmiové akumulátory. V našom kovošrotu prijímame väčšinu kovov - od železa po meď.

Tvoríme weby a webové aplikácie s potenciálom. Vytvárame dizajn digitálnych produktov s pridanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálnymi agentúrami. Sme vývojové a dizajnové štúdio IKIGUYS so sídlom v Prahe a Pardubiciach, a radi budeme tvoriť aj pre Vás.

Vzájomné stráženie detí mamičkami. Vyberte si z databázy strážnych mamičiek tú, ktorá býva blízko a je Vám sympatická, osobne sa spoznajte a keď si navzájom padnete do oka, strážte svoje deti na striedačku. Deti sa spoločne zabavia a Vy si oddýchnete. Neplatíte za hodiny stráženie, ale strážite s mamičkami na striedačku. Registrácia je zadarmo.

Sprostredkujeme zodpovedného zástupcu pre Vašu právnickú či fyzickú osobu a to pre tieto živnosti: Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie, cukrárstve a pohostinstvá, zverimex, autoservis a mnoho ďalších.

Spoločnosť, ktorá sa zaoberá architektonickými návrhmi a projekčnej činnosti. Špecializujú sa na návrhy luxusných víl v duchu minimalizmu. Popri tom poskytujú služby v oblasti interiérov domov a bytov, ďalej energetické posudky, požiarna bezpečnosť budov a urbanistických štúdií

Buďte vždy krásna a očarujúca vďaka permanentnému make-upu. Dosiahnite zmyselných pier a krásneho, výrazného obočie. V odbore permanentného mejkapu mám mnohoročné skúsenosti a vždy ma motivuje radosť, ktorú vám vaše premena prinesie.

Poskytujeme podporu a poradenstvo v súvislosti s výkonom činností poverenca pre ochranu osobných údajov (data protection officer či DPO) a ďalšie služby v oblasti GDPR, správy osobných údajov a bezpečnosti informácií.

Poskytujeme komplexné upratovacie služby pre firmy, jednotlivcov a domácnosti. Ponúkame ako jednorazové, tak aj pravidelné a generálne upratovanie domácností, kancelárií, firemných priestorov, hál a priemyselných objektov.

Už od roku 2014 pre Vás vyberáme tie najvhodnejšie pestúnky podľa Vašich požiadaviek a platobných možností. Vybrané pestúnky majú pedagogické alebo zdravotnícke vzdelanie, absolvovali špeciálne kurzy, majú prax v sociálnych službách či školských zariadeniach a alebo skúsenosti so zahraničnými au pair pobyty. Profesionalita sprostredkovaných ...

Ponúkame strihanie psov, strihanie a úpravu psov, trimovanie psov, kúpanie psov, strihanie pazúrikov, čistenie ušiek, vystrihovanie labiek, venčenie psov, stráženie psov, odvoz a dovoz psíka.