remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Pomáhame klientom s marketingom a propagáciou. Zameriavame sa predovšetkým na marketingové stratégie a ich realizácia, marketingový audit a marketingový outsourcing. Radi podáme pomocnú ruku v rozsahu, ktorý je pre vás akurát. Sme odborníci, ktorí sú zbehlí v plánovaní a supervíziu kampaní, analýzach, tvorbe stratégií, nastavovanie rozpočtov a ...

Naším konečným cieľom je dosiahnutie myšlienky, že staviteľ či súkromná osoba od začiatku stavby do jej ukončenia, tu nájdu všetky portfólio služieb (Vozidlá, Zemné stroje, Materiály a skládky, Profesia, Poradenstvo, Facility management), kde si môžu rovno objednávať to, čo zrovna potrebujú.

Preklady z češtiny do nemčiny a slovenčiny

Tvoríme moderné webové stránky optimalizované pre tablety aj mobilné telefóny, s českou administráciou a originálnym dizajnom. V cene je zahrnuté niekoľko štýlových grafických návrhov pre vaše podnikanie. Môžete si pozrieť ukážku našej práce i referencie. Špecializujeme sa aj na internetový marketing a propagáciu. Chcete tiež reprezentatívne ...

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Som špecialista SEO a online marketingu na voľnej nohe a ponúkam vám profesionálne odvedenú prácu pre zlepšenie vášho webu a zvýšenie návštevnosti z vyhľadávačov.

V našej spoločnosti Kairos CZECH poskytujeme možnosť anonymného surfovania, bezpečného cloudového úložiska aj chráneného emailu a telefónu. Ponúkame tiež pasívny príjem v rámci MLM.

Ponúkame obsahový marketing, služby Public Relations a Media Relations, budovanie kariéry pomocou osobného marketingu.

Portál Dluhopisy.cz je prvým nezávislým a úzko špecializovaným portálom, ktorý sa zaoberá kompletné problematikou dlhopisov v Českej republike.

Portál FLATSTORE.cz prináša prehľadnú ponuku serióznych developerských projektov v Prahe a blízkom okolí. Využite jediného porovnávače bytov, domu a pozemkov na internete alebo si nájdite svoje nové bývanie pomocou najpodrobenejšieho filtra.

Dodávateľ HW a SW riešení pre malé podniky a živnostníkov. V nasledujúcich rokoch sa INNETIC zameriaval najmä na vývoj webových prezentácií, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových riešení a e-shopov na mieru niekoľkým desiatkam klientov.

Profesionálne VoIP riešenia, virtuálne ústredne, pevné linky, ochrana siete a internet

Akciová spoločnosť AWIS Holding, a.s. vznikla v roku 1992. Od začiatku sa zaoberáme vývojom softvéru. Kvalitu služieb zlepšujeme poradenstvom a konzultáciami v oblasti podnikania, gastronómie a správou nehnuteľností.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektovanie, projekty záhrad, projekty domov a bytov, kúpeľní a kuchýň.

Kompletný servis služieb a poradenstva v oblasti realít. Predaj bytov a domov v Prahe a okolí. Ako obchodník pracujem cez 15 rokov, v realitách pôsobím od začiatku roka 2010. Popri bežnej maklérskej činnosti poskytujem nezávislé konzultácie pri predaji / kúpe nehnuteľnosti, píšem blog s realitnou tematikou, som spoluzakladateľkou realitné ...

Prevádzkujeme strážené parkovisko v Prahe u Letisko Václava Havla. V cene parkovného je odvoz luxusným automobilom k letiskovým terminálom. Ponúkame tiež služby autoservisu.

Špecializujeme sa na sprostredkovanie obchodu a služieb. Ďalej skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní. Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy.