služby: - sieťotlač - predaj sieťotlačových farieb a príslušenstvo

Fotograf - fotografie z celého sveta. organizuje: - výstavy - besedy - premietanie. Predaj tlačených plagátov - fauna, flóra.

Právne služby. Podnikové poradenstvo. Účtovníctvo, dane.

Poskytneme Vám profesionálov z oblasti IT vývoja alebo pre Vás vytvoríme aplikáciu na mieru. Ponúkame implementáciu a podporu našich vlastných aplikácií, ktoré zjednodušia Vaše podnikanie.

Konzultačná spoločnosť a kreatívne firma. Pôsobíme v segmente luxusného tovaru a real estate - rezidenčné, kancelárske a komerčné projekty.

činnosť: - webhosting - tvorba webových stránok - počítačové siete - VoIP - internet

Developerská a investičná činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Sprostredkovanie predaja a nákupu bytových a nebytových jednotiek, rodinných domov a pozemkov.

Vývoj webových hier na kľúč pre mobilné zariadenia. IT služby - vzdialený prevádzku serverov, aplikácií a sietí.

Športové zariadenia: - posilňovňa - spinning - joga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Prekladateľské služby a výtlačky. Služby technickej povahy, marketing, koordinácia služieb.

SEO agentúra - poskytovanie reklamných služieb

činnosť: - správa a projektovanie sietí - outsourcing IT - webhosting, serverhosting

Ponúkame webdesignérske služby a DTP. Ponúkame tvorbu CD vizitiek.

Reklamná agentúra - ponúkame kompletné reklamné služby všetkým typom klientov.

Poskytovateľ informačných systémov v Českej republike so zameraním na vývoj aplikácií na mieru, systémovú integráciu, IoT, správu dokumentov a business intelligence. Produkty a služby: - bezpečnosť v IT - Business Intelligence - Document Management System - IoT integrátor - IT v poľnohospodárstve - mobilné aplikácie - Office 365 - ...

V súčasnej dobe sa spoločnosť zaoberá prevádzkovaním aplikácií a službami ISP v internete, spracovaním projektov a poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti IS / IT a tiež sa intenzívne venuje rozvoju služieb outsourcingu, kde máme dlhoročné skúsenosti. Ťažiskovým odborom činnosť spoločnosti e-Business Services a. S. Je bezpečnosť informačných ...

služby: - projekcia odpadových technológií - projektovanie stavebných a technologických celkov.

činnosť: - hydrogeológia, hydrogeologický prieskum - rozbory vody, čerpacie skúšky - posudky pre likvidáciu odpadových vôd (domovej čistiarne, septiky, vsakovanie) - návrhy likvidácia zrážkových vôd - ekologické audity - prieskumy znečistenia zemín, povrchových a podzemných vôd - rizikové analýzy ..... atď.