Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.

Kompletné upratovanie budov, kancelárií, bytov, ...

Prenájom - nehnuteľnosti - byty - nebytové priestory

Bezpečnostná agentúra. Zapožičanie kamerových systémov.

Fotografický ateliérfotografovanie - svadby - tehuľky - deti - produktové - Business - reportáže

Ponúkame služby hodinového manžela, murárske, klampiarske a maliarske práce, pokladanie obkladov a dlažieb či bežnú údržbu domov, bytov i záhrad.

Preklady - bežné, odborné, súdne, expresné. Tlmočenie - konzekutívne, simultánne, súdne, zabezpečenie tlmočníckej techniky.

Komplexná správa nehnuteľností: - evidencia predpisov platieb a došlých platieb za jednotlivé bytové a nebytové jednotky - stanovenie predpisov nájomného a záloh na služby súvisiace s užívaním bytov a nebytových priestorov - stanovenie príspevkov do fondu opráv členov družstiev či spoločenstiev vlastníkov - evidencia nákladov na prevádzku, ...

Reklamná činnosť Grafické práce Tvorba - www stránky

Audiovizuálna prezentácia, spracovávanie Corporate Video filmy, snímky prezentujúce organizáciu pri rôznych príležitostiach.

Ponuka marketingových služieb. Poskytovanie poradenstva v oblasti priameho predaja a outsourcingu.

Sme profesionálnou multidisciplinárnou firmou so sídlom v Prahe, zaisťujúcou kvalitné štandardizované služby mesta. Efektivita našej práce spočíva predovšetkým v nasadení skúsených ľudí, ktorí dokážu pracovať v tíme a poznajú súčasné aj osvedčené postupy a technológie zo svojho odboru a odborov príbuzných. Nie je pre nás problémom zrealizovať ...

Deratizácia Dezinsekcia Ochrana proti holubom Upratovacie práce Údržba zelene Protipožiarne nátery

Zaisťujeme nielen pranie a mandľovanie bielizne, ale tiež len potrebné ručné žehlenie a tiež vám zaistíme ušitie veľmi kvalitných páperových diek, vankúšov a ďalších výrobkov z peria.