Spoločnosť SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. sa zaoberá všetkými činnosťami súvisiacimi s prevádzkou riadenia dopravy v Českej republike. Sme dcérska spoločnosť SWARCO TRAFFIC AUSTRIA GmbH a pôsobíme vo viac ako 20 partnerských mestách po celej Českej republike. Prinášame riešenia, ktoré pomáhajú udržiavať prevádzku v pohybe, znižujú emisie a zlepšujú ...

činnosť: - grafické práce - vývoj aplikácií

činnosť: - digitálna malonákladová tlač - digitálna veľkoformátovú tlač - výroba novín, časopisov, plagátov, preukazov pre potreby filmu.

služby: - fotograf - svadobné fotografie - školské fotografie.

služby: - správa domov - účtovníctvo - založenie družstva, spoločenstvo - prevody bytov - realitná činnosť.

Tlačiarenské práce: - veľkoplošná tlač - tlač posterov - tlač na plátno a tkaninu - skenovanie - grafika - DTP.

služby: - antikvariát - galéria - nakladateľstvo.

IT služby: - portály a aplikácie na mieru - www prezentácie, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tlačené grafika, médiá - IT servis.

činnosť: - webdesign - tvorba webových stránok.

služby: - riadiaci systém R2S - pre športové, relaxačné a wellness centra, solárne štúdiá - služby v oblasti výpočtovej techniky - správa sietí - tvorba aplikácií na zákazku.

služby: - produkcia akcií - hostesky a promotéri - tlmočníčka po celej ČR i zahraničí - ponuka programov, hudby, cateringu - fotodokumentácia - výzdoba - doprava a všetko ďalšie.

služby: - čistenie kobercov - čistenie podláh a podlahových krytín - umývanie okien a výkladov, hygienický servis, údržbu verejných priestranstiev, čistenie chodníkov či odhŕňanie snehu.

služby: - zabezpečujeme profesionálne hostesky a modelky

služby: - architekt - architektonická činnosť - návrhy interiérov.

Naša firma Vám ponúka: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tlač, PVC samolepky, tlač na fólie, tlač na plasty, lenticular, pet, APET, PETG, petgag, tlač bielou.

Organizovanie a organizovanie výmenných študijných a pracovných programov pre študentov, mládež a dospelých v zahraničí.

prenájom: - nebytové priestory.

služby: - ucelený servis pri riešení všetkých otázok spojených s problematikou vlastníctva bytov a bytových domov - zameranie bytov a nebytových priestorov - prehlásenie vlastníka - stanovy SVJ - založenie a vznik SVJ - prevody bytov a nebytových priestorov - likvidácia družstvá či SRO