Softvér na zákazku. Rezervačné systémy a mobilné a internetové aplikácie.

Upratovacie služby a facility management.

Vývoj softvéru a ďalších služieb pre cestovné kancelárie.

Redigitalizácia filmových výťažkov pomocou copydot. Kópia originálnych filmov, reprodukcia obalov a časopisov.

Svadobná agentúra. Príprava svadobných akcií.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Špecializácia na cash management-riadenie obehu finančnej hotovosti v spoločnostiach. Preprava hotovosti a cenín, spracovanie, výmena drobných mincí, obsluha bankomatov.

Reklamné služby od grafických návrhov po ich výrobu.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov -Činnosť technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Riešenie operačných systémov, hardvéru a aplikácií.

Architektonické a projektové služby.

Riešenie pre životné prostredie. Hodnotenie vplyvov, krajinné plánovanie. Pedológia a geológia. Záhradná architektúra a aplikovaná ekológia.

BEZPEČNOSTNÉ OCHRANNÉ SLUŽBY Spoločnosť AIR security a.s. je úzko špecializovaným odborníkom v oblasti bezpečnostných opatrení medzinárodnej civilnej leteckej prepravy osôb a tovaru. V rámci svojej podnikateľskej činnosti je spoločnosť vybavená potrebnými oprávneniami na výkon všetkých činností v tomto segmente a pripravená urgentne reagovať na ...

Reklamná agentúra a produkčný servis. Tvoríme: - grafický dizajn DTP štúdio - ofsetová a digitálna tlač - plotterová reklama - veľkoplošná tlač - plachty a autoplachty - orientačná ceduľa - tampoprint - FLOCK a FLEX - gravírovanie, razba a pieskovanie.

Poskytovanie širokého spektra informácií o Malte pre turistov.

Realitná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb

Návrh a výber IT vybavenia a systémov. Inštalácia PC. Pravidelný servis a dohľad. Podpora pre administrátorov.

Špecialista na zámorskú prepravu z a do celého sveta, vrátane prepráv nebezpečného a nadrozmerného tovaru. Dopravné poistenie, skladovanie, colné služby, kvalifikované konzultácie v oblasti všetkých prepráv.

Školenia Coreldraw, grafický design. Výroba reklamných bannerov a produktový dizajn

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie Poskytovanie a sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Výstavba optických, metalických a hybridných sietí, servis a komplexné riešenie softwate. Slaboprúdové rozvody TV, bezpečnostné, dátové a hlasové.