Výhradný distribútor plotrových fólií METAMARK a CALON pre SR. Produkty na výrobu reklamy. - plotrové a zažehľovacie fólie - médiá pre digitálnu tlač - doskové materiály - transferové lisy - reklamné stojany, plastové, kovové - svetelné boxy a rámčeky - vzorkovníky.

Realitná kancelária. Správa nehnuteľností.

Natáčanie - videošoty Spracovanie - reklamné kampane Organizovanie - konferencia Návrhy, tvorba a prevádzka webových stránok. Organizovanie edukačných seminárov.

Spracovanie odpadov, zberný dvor - prekladisko odpadov - upratovanie čiernych skádok - kontajnerová nákladná doprava. Predaj a odvoz piesku a štrku.

Preklady a tlmočenie z angličtiny

Služby: -reklama -marketing - grafické návrhy, DTP

Spoločnosť zaisťuje komplexné služby v oblasti informačných technológií.

Turistické nakladateľstvo ponúka výpravné knihy - encyklopédie o SR, Cestovné knihy SR, Špalíček výletov, zelená edícia Sprievodcov po Čechách, Morave a Sliezsku, edícia Česko všetkými zmyslami - prílohy vstupeniek a poukážok, tipy na výlety, turistiku, cyklotrasy, mototuristiku, internetový obchod

Návrhy prístrojov a zariadení z oblasti presnej mechaniky a optiky pre technické firmy.

Fitstudio Sun - športové centrum poskytujúce komplexné služby v oblasti aerobic, fitness, regenerácie a kozmetiky ako v mieste tak na pobytových kurzoch v tuzemsku aj zahraničí.

Prenájom - mobilné šatne - stany, haly, párty stany

Prenájom nafukovacích a skákacích atrakcií, detských motoriek Yamaha-Cross, batériových motoriek a štvorkoliek po celej SR. Zaistenie dopravy.

Realitná agentúra. Stavebná firma. Služby: - zabezpečenie hypotéky - vytvorenie projektov - zatepľovanie objektov - úpravy interiérov a exteriérov.