Doprava, špedícia, zasielateľstvo. Vyťažovanie vozidiel, vybavovanie colných formalít, deklarácia. Preprava: - medzinárodné - vnútroštátne - kusové zásielky.

Prekladateľská kancelária Context: - súdne tlmočenie - jazykové korektúry.

Tvorba internetových stránok a aplikácií.

Architektonická kancelária. Služby: -projekty stavieb a rekonštrukcií

Kaderníctvo. Kozmetika. Predaj kozmetických prípravkov.

Výstavba a predaj nízkoenergetických domov. Projekcia domov. Realitná kancelária.

Sprievod zahraničnej obchodnej delegácie - organizácia obchodných misií - zabezpečenie návštevy pre veľtrhy a prezentačné akcie a ďalšie.

Cvičenie - individuálne zdravotné lekcie a skupinové cvičenia - pilates - pre deti - pre tehotné - jumping - flowin - zumba - bosu - TRX - hooping - indoor cycling Výživové poradenstvo Masáže a služby fyzioterapeuta CK Elixír tours - špecialista na športové wellness pobyty v ČR aj zahranie a špecialista na indický oceán - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - deratizačné, dezinsekčné, dezinfekčné prípravky - dezinfekčné prípravky pre zdravotníctvo, poľnohospodárstvo, komunálnu hygienu - aplikačná technika pre profesionálnych pracovníkov a malospotrebiče.

Spoločnosť ponúka poradenské služby pri: - inštaláciách a rekonštrukciách obnoviteľných zdrojov energie - zmenách zdrojov vykurovania - zatepľovanie objektov a aplikáciu úsporných opatrení - energetických štúdií.

Recyklácia okien a stavebných odpadov, odvoz odpadov.

Predajňa a e-shop s nafukovacími balónikmi, héliom a dekoráciami na párty.

Reality, správa budov, property management, poradenstvo, consulting, oceňovanie budov.

PC servis Praha: - opravy notebooku - servis výpočtovej techniky - tvorba webových stránok

Pôsobíme v oblasti: - scénografia, - dizajnu, - atypické reklamy. Riešime komplexne vizuálnu podobu kultúrnych, spoločenských a marketingových akcií, výstav, veľtržných stánkov a POS, od návrhu až po finálnu realizáciu.

Tlačiareň. Druhy tlače: - ekologický - digitálny - celoplošný - sieťotlač. Potlač: - tričká - mikiny - tašky a ďalšie. Predaj: - biotextil. Výroba reklamného textilu na zákazku.

Pohrebná služba. Naše služby: - kompletné pohrebné služby na najvyššej profesnej úrovni - obrady a spopolnenie sa vykonávajú vo vlastnom zariadení - obrady v Prahe, Roudnici n/L. a Mělníku - NONSTOP prevozy po celej SR - vytváranie partie už pri objednávke pohrebu je samozrejmosťou.

Spoločnosť MICROS-FIDELIO Czech s.r.o. ponúka komplexný rad softvérových a hardvérových riešení určených pre hotely, reštaurácie, rýchle občerstvenia, zábavné prevádzky a zariadenia na voľný čas, ako sú napríklad fitness centrá, bowlingové centrá a pod. Internetový obchod: -MICROS -magnetické karty -farbiace pásky -papiere pre ...

Produkty: - digitálne systémy, - digitálna tlač.