Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Sme salón s mnohoročnou praxou. Náš tím milých a ochotných odborníkov sa o vás postará vo všetkých našich službách. U nás nájdete profesionálne služby a navyše krásne a príjemné prostredie. Prevádzkujeme kaderníctvo dámske, pánske, detské. Pracujeme s profesionálnou kozmetikou L''Oréal Professionel a poskytujeme všetok kadernícky servis-farbenie, ...

Ponúkam: - žehlenie - doprava úplne zadarmo. Pre oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.

Ponúkam výrobu lacných www stránok určených najmä pre drobných a stredných podnikateľov. Súčasťou všetkých internetových stránok je inštalácia redakčného systému, unikátny grafický návrh webu, spracovanie určitého počtu fotografií a SEO optimalizácia.

Sme mladá progresívna internetová konzultačná a reklamná agentúra, ktorá má pre online marketing vrodený zmysel. Pre svojich klientov vytvárame a spravujeme internetové reklamné kampane, pomáhame plánovať online komunikáciu, ponúkame konzultácie a školenia. Zameriavame sa na online vyhľadávacie, obsahové a sociálne siete, kde virtuálne čísla ...

Spoločnosť RIVETA s.r.o. zaisťuje upratovacie služby v Prahe a jej okolí. Okrem upratovacie služby vykonávame aj údržbu záhrad a zelene, vypratávacie práce, čistenie kobercov a sedačiek a účtovné služby. Našimi zákazníkmi sú: bytové družstvá, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Ponúkame sprostredkovanie predaja, prenájmu a odkúpenia domu, bytu či pozemku, úschovy a právneho servisu. Zaistíme financovanie Vášho bývania. Vyriešime exekúcie, zástavy a záväzky na Vašich nehnuteľnostiach. Pôsobíme v Ostrave, Brne av Prahe. Sme profesionáli, robíme reality s nadhľadom.

Spoločnosť Mawerick s.r.o. bola založená v novembri 2007, so sídlom v obci Rovinka na Slovensku. Prostredníctvom svojej partnerskej spoločnosti Mawerick BPM, s.r.o. so sídlom v Prahe, pôsobí aj v rámci Českej republiky. Mawerick s.r.o. a Mawerick BPM, s.r.o. sú mladé, odvážne a otvorené spoločnosti, pôsobiace na slovenskom, českom a srbskom ...

Hlavnou činnosťou je tlač cenín, najmä akcií, dlhopisov, žrebov, poukážok a iných cenín.

Kompletné služby v rámci IT a CCTV techniky.

Venčenie psov Praha - radi vyvenčíme Vášho psa po celej Prahe. Okrem toho ponúkame aj iné služby - venčenie, stráženie a výcvik Vašich psov. Sme najlacnejší a za našu kvalitu ručíme! Vyskúšajte nás!

Výkupňa a spracovateľ kovového aj nekovového odpadu.

Ponúkame služby v oblasti grafického dizajnu, firemnej identity, webdesignu

Činnosť: - prenájom, predaj nehnuteľností Služby: - správa nehnuteľností

IT Service. Poskytovanie softvéru, poradenstva.

Služby: -public relations -marketingová komunikácia -služby pre franchisové systémy

Štúdio poskytuje tieto služby - kaderníctvo - manikúra, pedikúra - kozmetia - solárium - masáže.