Činnosť: - výroba reklamy - obalový design - logotypy - samolepiaca reklama - firemné tlačoviny - reklamné predmety

-Poskytovanie technických služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Hostinská činnosť

Ponuka prenájmu obchodných salónikov, školiacich, zasadacích, prezenčných a reprezentačných miestností. Poskytujeme produkty a služby pre začínajúce, malé a stredné firmy, pre podnikanie z domu a taktiež sa zameriavame na medzinárodný obchod. Zaisťujeme tiež riešenie v núdzových situáciách.

V našom salóne v Prahe poskytujeme erotické masáže pre jednotlivcov i páry.

Organizovanie veľtrhov Strechy Praha, Solar Praha a Remeslo Praha. Reklamná agentúra, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagácie Realizácia výstav: - návrhy stánkov - realizácia - zabezpečenie všetkých služieb spojených s realizáciou výstav - organizovanie výstav.

Architektúra a design bývanie, obchod, gastronómia, ... Špecializácia na rodinné domy od počiatočnej štúdie až po detaily interiéru. Zastrešujeme všetky projekčné fázy od návrhu, cez projekt vr. prerokovanie, po interiér.

Sme medzinárodná softvérová spoločnosť zameraná na oblasť zdravotníctva. Poskytujeme informačné systémy a komunikačné riešenia pre ambulantných lekárov, nemocnice, laboratóriá, rádiológie, liečebne a kúpele.

Profesionálna a odborná pomoc v oblasti informačných technológií (IT) a programovania.

Ponuka kompletných jednorazových aj pravidelných upratovaní administratívnych budov, nebytových priestorov, bytov a bytových komplexov.

Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť a projekty stavieb.

-Výroba textilu a odevov -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Projektová činnosť vo výstavbe