Služby - zdieľané kancelárie, coworkingové centrum v Prahe.

Priemyselné a logistické služby - čistenie robotmi a laserom – pomocou suchého ľadu - čistenie výrobných zariadení - čistenie potrubia privádzajúce a odvádzajúce vzduch - čistenie priemyselných foriem - obalový manažment (KLT) a externé skladovanie - údržba a preventívny prehliadky jednotlivých strojov - chladiace technológie.

Zákazková výroba vlajok a ďalších textilných reklamných nosičov: - vlajky pre firmy, hotely a iné využitie - stolné vlajočky - beach vlajky.

Tlačíme svadobné oznámenia (luxusné, s originálnou grafikou, s fotografiou, s deťmi aj klasické), novoročenky, oznámenia o promócii, pozvánky. Od grafického návrhu až po tlač. Individuálny prístup. Ďalej tiež tlačíme novoročné oznámenia (www.novorocni-prani.cz) alebo promočné oznámenia a oznámenia s dieťaťom (www.printia.cz).

Výroba produktového videa - výroba reklamy - reklamné foto, video.

Informačný portál pre odborníkov o problémoch v staviteľstve, príprave, priebehu a dokončení stavby a rekonštrukcií bytov a domov. Ponúkame témy o: - chorobách z budov a rozpoznanie príznakov - financovanie stavieb - stavebnej gramotnosti - meranie kvality vzduchu - hrozbe domáceho prostredia na ľudské zdravie.

HASAP Consulting, s.r.o. je špecializovanou poradenskou spoločnosťou, ktorá ako prvá na slovenskom trhu priniesla prevádzkovateľom potravinárskych a gastronomických prevádzok nástroje a odbornú pomoc pri riešení otázok vznikajúcich s uplatňovaním zásad správnej výrobnej praxe (SVP) a zavádzaním systémov HACCP. V roku 2014 sme založili odborové ...

Inžinierska a projektová činnosť - projektovej dokumentácie - zabezpečenie potrebných povolení až po kolaudácii. Vykonávanie stavieb - výstavba obchodných centier, výťahov a eskalátorov. Správa a údržba obchodných centier.

Činnosť: - obchodná, sprostredkovateľská činnosť na princípe referenčného marketingu.

Činnosť: - právne, administratívne poradenstvo pre lekárov: - oceňovanie lekárskych praxí - predaj/kúpa ordinácií - tvorba internetových stránok - reklamné služby.

Činnosť: - organizovanie výstav, kultúrnych podujatí.

Vývoj: - softvér. Služby: - outdoorová digitálna reklama v Prahe.

Komunikačná agentúra, služby: - Public Relations - marketing - on-line marketing.

Poskytujeme plnú šírku služieb v oblasti výskumu trhu a verejnej mienky.

Inžinierska činnosť Projektová dokumentácia konštrukcií. Projektová činnosť v oblasti statiky a dynamiky konštrukcií pozemných stavieb

Predaj, distribúcia, servis a zabezpečovacie zariadenie proti vlámaniu - pevné a digitálne telefónne linky - kamerové systémy a záznamové zariadenia - dverné komunikátory vrátane automatického otvárania - dochádzkové, prístupové a vyvolávacie systémy. Predaj a distribúcia - drogistický tovar - hygienické potreby - ...

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Ubytovacie služby -Činnosť informačných a ...