Reklamné služby - inštalácia reklamy, promo stojanov a boxov - montáž reklamných prvkov - polepy dopravných prostriedkov - grafické spracovanie a tlačové služby. Sídlo spoločnosti Mawella s.r.o. Poděbradská 195/7 190 00 Praha 9

Služby: - tvorba webových stránok.

Mediálne zastúpenie webov predovšetkým z oblasti informačných technológií a telekomunikácií. Pre firmy pripravujeme na mieru internetové reklamné kampane a ďalšie marketingové služby. Pomôžeme vám nájsť riešenie podľa vašich predstáv.

Internetový marketing - SEO optimalizácia - copywriter.

Vývoj - webové aplikácie - softvér Kurzy, školenia - IT špecialistov Outsourcing

Kompletná ponuka architektonických, projektových a inžinierskych služieb. Dodávky interiérov a výstavných expozícií na kľúč. Možnosť poradenských služieb.

Kaspar Production - produkcia na kľúč - zastupovanie hudobných skupín. Kaspar Record - výroba nahrávok pre profesionálne a amatérske kapely. Kaspar Foto - fotograf, fotografovanie.

Služby: - grafické práce - dizajn

Služby: - svadobný fotograf - rodinné fotografie.

Služby: - kaderníctvo - kozmetika - manikúra - mokrá pedikúra.

Realitná a investičná spoločnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Služby: - výskum spokojnosti a lojality zamestnancov - company assessment - firemná kultúra - stratégia internej komunikácie - marketingový výskum - budovanie značky

Služby: - ratingy úverových záväzkov v oblasti bankovníctva, podnikového financovania, projektového financovania...atď - kreditné posudky cenných papierov s pevným výnosom, emitentov cenných papierov a ďalších úverových záväzkov

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - spracovanie PENB - preukaz energetickej náročnosti budov.

Opravy a servis osobných a nákladných automobilov. Webdesign - tvorba webových stránok. Predaj a montáž počítačov.

Osobný kouč a psychológ - kouč osobného rozvoja - vzťahové poradenstvo - osobné poradenstvo - terapia a psychosomatika.

Predaj, e-shop: - podlahové krytiny - drevené podlahy - vinylové podlahy

Spoločnosť Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovou splečnosťou pre oblasť pracovnej psychológie v obchodných spoločnostiach. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový biznis koučing.

Služby: - investície do nehnuteľností a výrobných podnikov - poskytovanie poradenstva pri správe a údržbe nehnuteľností a správe majetku - poskytovanie poradenstva pri akvizíciách, fúziách a corporate finance.