Personálna agentúra - portál hľadania práce a zamestnancov.

Vykonávame stavebné práce, opravy a rekonštrukcie v bytovej, priemyselnej a poľnohospodárskej výstavbe. Cestná motorová doprava, taxi služby. Upratovanie domácnosti, upratovanie kancelárií, upratovanie obchodných a kultúrnych centre.

Návrhy a realizácia - interiéry Architektúra

Štúdio Medela Derma Kozmetické štúdio ponúka: - ultrazvukovú liposukciu - lymfatické masáže - masáže klasické - masáže horúcimi lávovými kameňmi - indické masáže hlavy

Naše projekty pomáhajú firmám rásť – rýchlo, bez narušenia ich dennodennej prevádzky as ohľadom na všetkých zamestnancov. Svojich klientov počúvame a pracovné prostredie pre nich zlepšujeme na základe porozumenia ich potrebám. Tím našich architektov sleduje trendy a aplikuje inovatívne riešenia. Sme vždy na príjme a pozorne sledujeme celkové ...

Organizujeme spoločenské večere, konferencie, prehliadky v hypermarketoch.

Reklamná agentúra ANDY, s.r.o. ponúka najrôznejšie reklamné služby. Špecializuje sa predovšetkým na outdoor reklamu, navigačné systémy, reklamné kampane. Ďalej ponúka aj organizovanie golfových turnajov a promotion, kompletné služby v oblasti grafiky, dizajnu a polygrafie. Grafické štúdio zrealizuje zákazky z oblasti signmakingu či digitálnej ...

Požičiavanie a predaj - exkluzívne španielske svadobné a spoločenské šaty PRONOVIAS - exkluzivita pre SR, ST.PATRICK - exkluzivita pre Prahu, svadobné oznámenia, snubné prstene, bižutéria, spodná bielizeň, obuv. Kompletný svadobný servis.

Služby: - public relations - produktová PR komunikácia - korporátna a krízová komunikácia - celebrity PR

Služby v oblasti hlasových služieb VoIP, správy počítačovej siete, vstupných systémov, dohľad na servery, konzultačná činnosť.

Výroba TV spotov a TV sponzorských odkazov. Výroba rádio spotov, reklamných pesničiek a zneliek. Adaptácia TV spotov do češtiny a slovenčiny. Natáčanie propagačných a inštruktážnych videí. Prenájom video ateliéru s kľúčovým pozadím. Kreativita, návrhy textov a scenárov reklamných spotov. Obrazová a zvuková postprodukcia.

Spoločnosť D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. sa v rámci svojich činností zameriava na komplexnú správu: - komerčných budov - administratívne budovy, hotely, nákupné centrá, budovy štátnej správy, logistické centrá, apod. - bytových domov s nadštandardnými službami - rezidencie, bytové komplexy - častí výrobných areálov.

Služby: - rehabilitácia - masáže - diagnostika a terapia pohybového aparátu - Dornova metóda

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Konzultačná spoločnosť Služby: - IT poradenstvo

Masážne štúdio: - thajské masáže

Služby: - test management - správa zabezpečenia IT - správa servera - konzultačné služby