Činnosť: - servis v oblasti organizácie výroby a marketingu pre kozmetické a farmaceutické spoločnosti.

Služby: - vyhľadávanie, sprostredkovanie a príprava obchodných príležitostí v SAE av strednej Európe

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v ...

Recyklácia plastu - plastový regranulát a drvina. Likvidácia odpadov a odpadových kvapalín, sanácia ekologických záťaží. Ponuka ekologického poradenstva.

Vitajte v našom internetovom obchodnom dome, kde nájdete ponuky niekoľkých stoviek našich partnerov vrátane ich zliav a akcií. Môžete si tu vyberať ponuky mnohých miliónov rôznych položiek tovaru a služieb. Zadarmo tu taktiež zverejňujeme desiatky zľavových kupónov.

Preklady, tlmočenie: - taliansky jazyk - taliančina

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj s výnimkou oblastí uvedených v prílohách zákona č. 455/91 Zb. -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov -služby realitnej kancelárie -Sprostredkovateľská činnosť v službách

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, prípravky - náhradné diely a strojné súčasti. Služby - prieskum trhu - školenia a vzdelávanie v rôznych oblastiach manažmentu.

Činnosť: - prenájom vlastných nehnuteľností, bytov v Prahe.

Služby: - marketingové - tlačová produkcia.

Činnosť: - recyklácia, ekologická likvidácia nebezpečných odpadov - nakladanie s nebezpečnými odpadmi - poradenstvo, monitoring v oblasti životného prostredia.

Služby - firemné stretnutia, outdoorové a športové aktivity pre zamestnancov na kľúč - partnerské stretnutia, spoločenské akcie a motivačné programy - výstavy a veľtrhy.

Služby - múdra on-line riešenie pre komunikáciu, spoluprácu a zdieľanie informácií.

Služby: - služby, weby pre cestovné kancelárie a agentúry.

Správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov