Architektonický ateliér Zameranie: - návrhy bytových a občianskych stavieb - novostavby a rekonštrukcia rodinných domov - návrhy interiérov vrátane dizajnu nábytku - urbanistické riešenia - ekologické stavby s využitím obnoviteľných materiálov - komplexné dodávky všetkých stupňov projektovej dokumentácie

Architektonický ateliér Návrhy a rekonštrukcia - stavby

Navrhovanie interiérov, obytných a priemyselných budov

Projektová kancelária: - architektonické návrhy stavieb - rekonštrukcie a prístavby - podkrovné vstavby - návrhy interiérov - zabezpečenie územného rozhodnutia a stavebného povolenia.

Ponuka vypracovania architektonických štúdií a projektov rekonštrukcií, novostavieb a interiérov.

Architektonický ateliér. Architekt, architekti.

Ponuka architektonických a projektových služieb pre stavebné povolenie, ohlásenie a územné rozhodnutie verejných, komerčných i rezidenčných stavieb. Pôsobisko Praha a okolie. Činnosti firmy: - architektonické a urbanistické štúdie - dokumentácia pre územné a stavebné konanie - projekty rodinných domov - projekty obytných a občianskych ...

Stráženie domácich maznáčikov, psov a exotických a hospodárskych zvierat.

Tvorba softvér na zákazku. Web aplikácie. Win aplikácie. Softvér pre ekonomickú agendu.

Exkluzívny kozmetický salón. Zakladáme si na individuálnom prístupe ku každému zákazníkovi. Naším cieľom je poskytovanie služieb na vysokej úrovni s použitím najlepších prípravkov.

Ponúkame služby v oblasti záhradnej architektúry.

Ponuka služieb v oblasti public relations, médií a marketingu. Konzultácie, špecializácia na strategické poradenstvo, realizáciu konkrétnych PR projektov, vzťahy s médiami, krízovú komunikáciu, internú komunikáciu, verejné záležitosti a redakčné služby za seriózne ceny.

Ponuka štatistického spracovania dát pre firmy. Pomoc so spracovaním diplomových, bakalárskych a iných prác pre študentov.

Pravidelné upratovanie zahŕňa čistenie, renovácia a impregnácia podláh, vysávanie, pranie kobercov, čistenie a leštenie obkladov, umývanie okien a nákladov. Špecializuje sa na údržbu zelene v záhradách, parkoch a vnútroblokoch. Zaistíme odvoz odpadov, sutiny aj bio odpadov. Služby zahŕňajú vypratanie pozostalosti, pivníc, pôd alebo upratovanie po ...

Bazár. Výkup a predaj hier, herných konzol a príslušenstva pre Playstation.

Channel Crossings patrí medzi prestížne jazykové agentúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1993. Našim poslaním je poskytovanie širokej ponuky efektívnych jazykových služieb tak, aby sme uspokojili individuálne požiadavky domácich i zahraničných klientov z radov súkromných firiem, štátnych organizácií i širokej verejnosti.

Bežné preklady. Právne preklady. Súdne preklady. Obchodné preklady. Stavebné preklady. CAT preklady. Tlmočenie. Korektúry rodeným hovorcom. Notárske overenie prekladov. Jazyky: albánčina, angličtina, arabčina, arménčina, azerbajdžančina, bieloruština, boseňčina, bulharčina, slovenčina, esperanto, estónčina, fínčina, francúzština, ...

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.

Návrhy a realizácia počítačových sietí a zabezpečovacích systémov.

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT riešení call centier.

TelePlus s.r.o. pôsobí v niekoľkých oblastiach telekomunikačného a softvérového trhu.

Sme špecializovaná softvérová firma na riešenie problematiky EDI a bezpečnosti EDI: - elektronickej výmeny informácií na základe medzinárodných štandardov - vývoj softvéru - logistiku a komunikácia s EDI súvisiacimi. Know-how firmy je hlavne v obore počítačových komunikácií na báze štandardov eBusiness.