Služby: - žeriavnícke práce - zemné a výkopové práce - kovošrot - výkup železného šrotu, farebných kovov

Návrhy vybavenia obchodných priestorov: - kancelársky, lekárenský a zubársky nábytok - výstavné stojany - osvetlenie.

Realitná činnosť, poisťovníctvo, lízing.

Naša spoločnosť je obchodná spoločnosť, ktorá je rozdelená do troch odborov a to realitná a finančná, ďalej zastavárenská činnosť av neposlednom rade kultúrno-marketingová činnosť. Realitná činnosť vznikla z radov jedných z najlepších odborníkov na finančnom a bankovom trhu. Naše skúsenosti, flexibilita a možnosti v spolupráci s najväčšími ...

Ponuka dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia.

Ofsetová tlač do rozmerov papiera 508x686 mm a potlač materiálu gramáže 60-400 g/m2. Vyrábame brožúry, publikácie, katalógy, etikety, letáky, vizitky, kalendáre, bloky, listové papiere, pozvánky a plagáty. Ďalej zušľachťovanie tlačovín, väzby V1-V4, V8.

Naša firma sa zaoberá spracovaním satelitného a pozemného digitálneho signálu pre individuálne i spoločný príjem v Plzenskom kraji. Vykonávame predovšetkým montáže a servis satelitných parabol a satelitné techniky, rekonštrukcia STA (spoločných televíznych antén). Ďalej ponúkame montáže satelitného internetu, pripojenie k ...

Čisté pracovné a životné prostredie je základom a nutnosťou. Naše upratovacie práce (upratovanie nebytových priestorov) Vám tieto podmienky zaistia a nastavia kvalitný štandard, ktorý sa stane automatickou súčasťou všetkého diania okolo Vás. V čistote nepoznáme kompromisy.

Služby: -líčenie, vižistika, vižážistka, vizážista, svadby, foto, fotolíčenie, krásna pleť, svadobné líčenie, líčenie na zavolanie, slávnostné líčenie, farebná typológia, Plzeň, Praha, líčenie pre nevesty, kurz líčenia.

Vybavenie do materských škôlok. Interiéry škôlok - šatne, chodby, triedy, kúpeľne, herne. Ozdobenie a vybavenie čakární a centier detských lekárov a nemocníc. Maľby na fasády. Detské izbičky V E-shope ponúkame: - didaktické hry - nástenky a dekorácie - rozlišovacie značky a popisky na dvere - detské kútiky - hodiny, zrkadlá ...

Upratovací firma s niekoľkoročnými skúsenosťami zameraná na upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, upratovanie bytových domov, hotelov, penziónov, čistenie kobercov a čalúnenie, čistenie interiérov automobilov, autobusov, kamiónov, karavanov ...

Zakladanie a predaj nových ready-made spoločností s.r.o., a.s., SE. Nové čisté firmy na predaj a spoločnosti na kľúč. Predaj firiem na splátky. Poskytovanie virtuálneho sídla a prenájom virtuálnej kancelárie. Poskytovanie kompletného ekonomického, právneho, daňového a účtovného servisu.

Tvorba www, webové stránky, webhosting, grafické štúdio. Predaj PC, notebookov, diskových polí, serverov, hardvéru a softwate. Satelitné a kamerové systémy, antény a satelity. Servis PC, servis notebookov, repasovanie počítačov, opravy a odvírovanie pc, tvorba sietí, obnova a záchrana dát. E-shop.

Služby: -internetové pripojenie. -bezdrôtové pripojenie k internetu. -Holýšov, Staňkov a okolie.

Služby: -kamiónová autodoprava: -vnútroštátne, medzinárodné. Oprava, servis: -nákladných vozidiel. -pneuservis. Predaj: -náhradné diely pre osobné, nákladné automobily. Služby: -likvidácia autovrakov.

Služby: -ekologické poradenstvo v oblastiach: -odpadové hospodárstvo. -vodné hospodárstvo. -ochrana ovzdušia. -nakladanie s nebezpečnými chemickými látkami.

Realitná kancelária: -sprostredkovanie kúpy a prenájmu nehnuteľností -správa a údržba nehnuteľností -poskytovanie podnikateľského, finančného a organizačného poradenstva.

Služby: -masáže. -klasická masáž. -medová detoxikačná masáž. -lymfatické masáže. -moxovanie.

Svadobný fotograf. Fotografovanie: -svadby. -portrétne fotografie. -detské foto. Ateliér Plzeň, Na Terasách 12.

Fotografovanie, fotografka: -portréty detí. -portréty. -svadobné foto.