Služby: - realitná činnosť - správa a údržba nehnuteľností

Služby: - grafické štúdio - 3D vizualizácia - animácia - tvorba webových stránok - vývoj softvéru - reklamné predmety

Jazyková škola: - výučba jazykov - preklady a tlmočenie

Služby: - tvorba a správa webových stránok - oprava, servis počítača - zákazkový vývoj softvéru - elektroinštalácia

Služby: - inštalácia, správa a servis počítačových sietí - zabezpečenie podnikových sietí

Analýzy a poradenstvo ICT Návrhy riešení ICT Serverové a systémové riešenia Tlačové riešenia Skenovanie dokumentov Riadenie práce s dokumentmi Spisové služby Document management system DMS Digitálne archívy¨ Dôveryhodné digitálne archívy Dlhodobé dokumentové úložiská Financovanie projektov Outsourcing riešenie Prenájom technológie

Spoločnosť PLMplus, s.r.o poskytuje profesionálne služby z oblasti PLM a CAx systémov - poradenstvo implementácie a využívania PLM a CAx systémov, implementácia PLM a CAx systémov do podnikového prostredia, tvorba programov pre automatizáciu rutinných operácií v CAD, migrácia dát pri prechode na nový CAD systém.

Služby: -návrhy drevených konštrukcií

Pracovný portál pre Plzeňský kraj. Ponúkame preverené pracovné ponuky od našich klientov. Iba solídne ponuky. Registrácia zadarmo. Pracovné pozície nielen pre Plzeň! Najaktuálnejšia ponuka pracovných pozícií z okolia Vášho bydliska. Prácu priamo pre Vás, hľadáme Za Vás! Pomáhame absolventom nájsť vhodné zamestnanie.

Výrobca a vydavateľstvo vianočných prianí a firemných novoročeniek v papierovej tlačenej, ako aj elektronickej podobe podľa požiadaviek zákazníkov.

Vybavovanie colných služieb s dovozom a vývozom tovaru a možnosť spracovania štatistiky Intrastat.

Nemčina: - výučba - preklady - tlmočenie.

Technické preklady z oblasti strojárstva - angličtina, nemčina.

Komplexné kozmetické služby a poradenstvo. Individuálna príprava kozmetických preparátov. Masáže: - rehabilitačné - reflexné - relaxačný - aromaterapeutické - lávové kamene - havajské.

Pohrebná služba Nýřany, Nepomuk, Přeštice. Kompletné služby v pohrebníctve, prevozy zosnulých non stôp, zaistenie smútočného obradu v obradných siení po celej SR, v kostole podľa vášho výberu, smútočné vence z vlastnej väzárne, parte na počkanie, vybavenie úmrtného listu ZADARMO, pomníkový tovar.

Pohrebná služba Nýřany, Nepomuk, Přeštice: -Kompletné služby v pohrebníctve, zabezpečenie dôstojnej smútočnej rozlúčky v obradnej sieni po celej SR, cirkevné obrady vrátane hudby, nosičov, sprievodu, všetko podľa Vášho priania alebo len kremácie. -vlastná výroba smútočnej väzby, široký výber kvetov farebnej variácie podľa priania. - Predaj ...

Služby: -inštalatérske a kúrenárske práce -realitná činnosť -správa a údržba nehnuteľností.