Naša spoločnosť WELLDECO, s.r.o. Tachov sa zaoberá dekorovaním skla a porcelánu. Pracujeme v spolupráci s nemeckým partnerom a využívame ich osvedčenú technológiu a dlhoročné odborné skúsenosti. Dekorácia porcelánu i skla: - striekanie farieb - nanášanie semišu na porcelán - lepenie obtlačkov. Pracujeme s kvalitným porcelánom, ktorý je ...

reklamné štúdio - reklamné predmety - reklamné letáky - grafické práce - webdesign - pečiatky.

IT služby - program zameraný na mzdy a personalistiku.

Poskytujeme služby v oblasti: -míry a váhy -poradenstvo v metrológii -metrologické expertízy.

Zaoberáme sa čistením čalúneného nábytku, kobercov a interiérov áut. Pôsobíme hlavne v Tachove a okolie.

Relaxačné centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Reštaurácia U piatich kruhov.

R-9 reklamné dielňa - potlač textilu - pečiatky - propagačné predmety - reklamné polepy.

služby - upratovanie domácností a pomocné práce pre domácnosti - upratovanie po rekonštrukciách, maľovanie - upratovanie výrobných hál - krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie osôb v ubytovni.

Intraworlds je dcérskou spoločnosťou nemeckej firmy IntraWorlds GmbH, ktorá je popredným dodávateľom interaktívnych riešení a softvér v oblasti hľadania talentov.

Spoločnosť DPK Partner s.r.o. ponúka účtovné, daňové, informačné a ekonomické služby. Poskytujeme kompletné spracovanie a vedenie účtovníctva, miezd a personalistiky. Zameriavame sa na outsourcing účtovníctva a miezd, zaistíme Vám plynulý prechod agendy na nás a Vy sa tak môžete venovať Vašej podnikateľskej činnosti. služby: - spracovanie ...

Výroba, výrobca, e-shop: - dekoračné sviečky - reklamné sviečky s potlačou.

Služby - predaj ekonomického a aplikačného softvéru - vytváranie programových aplikácií na zákazku - webdesign.

Stavebná spoločnosť BONA FIDE Plzeň, s.r.o. vykonáva všetky stavebné práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domov, rekonštrukcie stavieb aj historických budov. Medzi naše ďalšie aktivity patrí developerská činnosť. Sídlime v obci Kyšice pri Plzni. Stavebná firma, výstavba, stavebné práce: - rodinné, bytové domy - priemyselné, ...

Činnosť: - služby pri príprave a riadení realizácie investičných projektov - inžinierska činnosť - projektová činnosť

Služby v oblasti metrológie - poradenstvo, kalibrácia a overenie meradiel - komplexné zabezpečenie metrologických činností - inventarizácia, identifikácia a označenie meradiel - školenia v oblasti metrológie.

Reklamná činnosť - výroba samolepiacej grafiky - polepy áut - orientačné a informačné systémy - okenné fólie - nažehľovacia fólia na textil.

Realitná kancelária - sprostredkovateľská kancelária. Realitná činnosť, ochodná činnosť. Služby: - príprava akcie - výber a analýza staveniska, špecifikácia potrebných podkladov, prieskumov a profesií - návrhy stavby - koncepcia riešenia podľa požiadaviek investora, predbežný odhad nákladov stavby - zabezpečenie dokumentácie k ...

Zaoberáme sa bytovým dizajnom a dizajnom verejných priestorov. Poskytujeme komplexné služby od počiatočnej konzultácie cez projekt a vlastné dodanie dizajnového nábytku až po záverečnú inštaláciu do interiéru nielen pre Sušicu a okolie.

Ponúkame 3D grafické návrhy, projekty a vizualizácie kúpeľní, kuchýň a interiérov. Realizácia luxusných kúpeľní, rekonštrukcia kúpeľne, bytu, bytových jadier, dôraz na kvalitu, individualitu a design. Vykonávame obklady do kúpeľne, kuchyne na mieru.

Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom